-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Kurfürst #45745 Most attól félek nem tudok egyetérteni, bár nyílvánvalóan egy HK által készített promóvideó a HK-t fogja jobb színben feltüntetni (ha meg nem, akkor nem hozzák nyílvánosságra :D ) Viszont megnéztem a teljes videjót
http://www.youtube.com/watch?v=AGwkHktkTxU&NR=1
és azért eléggé látszik a HK fegyver előnye, az uccsó tesztél (vízben félig elmerült fegyverrel lő az arc, majd kirántja és sorozatot lő). Az azért elég egyértelmű, én különbséget sem vette nagyon észre a 2 mp-ek között (lsd tesztek leírása). Én arra tippelnék hogy huzagolás más, vagy a zárszerkezetnek van vmilyen eltérő, előnyösebb megoldása...
Az épelméjű emberekről annyit, hogy egyrészt katonákról beszélünk (nem általánosítok! de lássuk be, a gyalogságnál sem küldenek senkit haza csak mert nem volt jó fizikából.. a katonák csinálnak néha ennél nagyobb baromságot is), nem árt túltervezni kicsit a dolgokat, másrészt teszem azt egy folyóátkelésen vagy partraszállásnál rátehet még erre egy lapáttal, arról nem beszélve ha lőnek rá.