10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Gunslinger
    Ha nem adnak, akkor ezzel jogszabályt sértenek, fel kell őket nyomni, ha akadékoskodnak. Mondjuk ha már tartanak belőle, akkor nyilván el is akarják adni, hiszen a korábban említett Golden Saber csak pisztoly kaliberben van, hiszen ízig-vérig önvédelmi lőszer, kiválóan expandál és drága köztársaságunk sajátos (bugyuta) fegyverjogának köszönhetően pont önvédelemre nem lehet JHP és pre-fragmented lőszert tárazni, ergo amelyik bolt Golden Sabert rendel be a nagy vízen túlról az csakis sportlövészeknek tudja eladni, hiszen vadászok ilyen kaliberrel nem vadásznak. Ugyan magam még Golden Saberrel nem lőttem, de láttam már itthon belőle sőt, ha jól emlékszem a decemberi Kaliberben a HS XD Sub-compactot is ezzel tesztelték, legalábbis a képeken a Remington Golden Saber látszott, a címlapon is. Egyébként tegnap kikerestem a jogszabályból, be is illesztettem és ott nem látnám, hogy különbséget tenne wadcutter meg akármilyen JHP között a jogszabály.