10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • AKSURV
    Igen. Szerintem a legnagyobb baromság volt, hogy megszűntették a kötekező katonai szolgálatot. Sajna én pont lemardatm róla...

Én is sajnálom mert ha lettél volna akkor nem írsz ilyen hülyeséget...
    A KK-ban egy flottilás gyerekkel voltam, egy hétig etettem srácot mert nem érte el a családját és a vacsora korházban egy! azaz egy darab háztartási keksz és egy kockasajt volt...
    A srác hálábol adott egy KING felíratú övbujtatóra rakható kulcstartót.ki volt katona tudja az ilyennek az értékét bent...

Azt mondta úgy becsüljem meg hogy ezért az öregek szétszívatták az agyát, de nem adta.. Ma is meg van...
    Egy kicsit más a laktanya, mint az egyetemi koter meg a kenuzgatás...
    Ki vagy fárasztva mert a kopasz rűszű állatnak (ez ott a státuszod tisztek és öregek előtt és kb. amig nem derül ki hogy hangember vagy v. érsz is valamit addig utál mindenki és ennek hangot is ad...) ez a dukálos... és szórakoznak veled.. és ha csak az ujjad felemeled akkor futkosó, mert okos öreg tisztes úgy szívat szét, hogy esélyed se legyen ugatni az embertelen bánásmódról...