-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
igen csak Te a kiveteleket hozod fel peldanak...(a hosies haditetteikrol)
az atlagokat kene osszevetni az atlaggal...
aha..mas kerdes hogy ki milyen technikai szinvonalat engedhet meg maganak....es az alacsonyabb tecnikai ellatottsag ellenere nem feltetlenul van veresegre itelve(epp ezert hoztam fel h sok tenyezos a dolog,nem CSAK a tecnika szamit..ezt mintha az amcsik jobban elfelejtenek mint masok..a kudarcaik oka-mar ami volt-- reszben ez)ezekszerint Te nem olvasod amit irtam..legfeljebb a szavakat...
pl..az izraeli-palesztin konfliktus evtizedei alatt tobbszoros volt a palesztin veszteseg(az izraeliek technikai folenyerol nem erdemes vitat nyitni)lehet h nem18:2000ahogy irtad....megis gyoztek(ertsd!elertek a politikai celjaikat--a palesztin allam megalakulasat--es izrael fogvicsorgatva de kenytelen a"vereseget"tudomasul venni)
egy haboru(akar helyi is) mindig soktenyezos dolog(geopolitikai,vilagpolitikai,mentalitas beli,stb.)..primitivseg csak technikai kerdesse degradalni...aki igy ervel nem tanult a tortenelembol...mint pl az amcsik sem("irak nem lesz uj vietnam"ennek ellenere,es a tobb 100 vagy 1000mrd dolcsi elpufogtatasa utan a hozadeka 0,erted?NULLA)fogalmuk sincs hogy vonuljanak ki irakbol hogy ne hagyjanak polgarhaborus kaoszban osszeomlo orszagot maguk utan...
a haborut az eredmenyeiben merik(mit ert el?)nem a(technikai foleny segitsegevel) legyilkolt "ellensegek"szamaban...mert ez utobbi esetleg visszafele sulhet el..
de ez nem katonapolitikai topic,ugyhogy Tied az utolso szo...reszemrol lezartnak tekintem.....