10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Kurfürst
    Nem tudom ki hogy van vele, de én ezen az 500 kg-os (vagy inkább 454, hisz amerikai) Angyalföldi bombán és a körülötte lévő hisztérián behaltam.

Kiürítik 1 km sugarú vagy átmérőjű területen a népet (azt hogy mennyire szakszerűtlenül, talán hagyjuk itt). MINEK, kérdem én? Mert találtak egy közepes méretű bombát, ami ha még fel is robban, talán csinál egy 10-15 méteres krátert azt csókolom?

Persze a média nyomja a hisztit. Az index szerint ha működésbe lép ez a miniatűr fekete lyuk, idézem .. szerdai robbanótest esetében, mivel egy ötszáz kilogrammmos romboló légibombáról volt szó, ami ötszáz méter sugarú körben, földrengésszerűen pusztíthatta volna el a környék épületeit, ennek megfelelő biztonsági zónát kellett megállapítani.

Kb. a legnagyobb reális veszélye a dolognak hogy a nyomástól betörnek az ablakok és megvágják magukat a népek..

Ezután jön az élő közvetítése ország világnak, ahogy a tűzszerészek megsemmisítik a helyszínen a gyutacsot..