10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Animefox
    Én már a 2005-ös Sony kézi kamerában is láttam már ilyen hagfunkciót, vagy a mosolykereső Sony fényképezőgép, nem nagy kunct.. Ma a modern mobiltechnológia korszakában semmin se csodálkozok. Tudjuk milyen pici tud lenni ez meg az, min csodálkoztok ha ezt beleteszik egy sisakba? Engem jobban aggaszt az a pár vezeték, ha elszakad vagy az ürge beleakad vele valamibe. Najó persze még nem kész verzió.. Dea fegyver is összevolt kötve a sisakkal meg.... minthaaa... lett volna valami a hátában is az ürgének... Ja meg külön volt orvosi sisak is, a medicnek külön e célra volt kialakítva a gépe... neki más célja volt. Végülis ahogy mondták, sok ember szerepét felveszik és a csapat tagjai jól kivannak képezve és nem valami 120 kilós tengerész tehenek akik a délutáni járőrözés után sírva rohannak a kantinba zabálni. MAi tengerészgyalogosok legnagyobb baja hogy túl sokat zabálnak és többe kerül az etetésük mint egyéb más hadtáp...