10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Animefox
    "de meg van az a pénzösszeg is ami felett nem érdemes egy bokorugró védelmére többet áldonzi, mert nem éri meg gazdaságilag sem. Csúnya dolog, de ez van..."

Ezt elfogadom tényként, de amúgy láttam tesztelni valahol, de nem tudom már hogy hol mert amnéziás vagyok, de most nem ez a lényeg, hanem hogy egy olyan intelligens sisak volt mindenkin hogy benne kijelzőn látták hogy ki-ki merre van és merre jár. A sisak érzékelte hogy más típusu fegyverrel lőnek hol és mikor és hányan. Melyik irányból és merre felé érdemes menni. A gép automatikusan felvet tippeket és stratégiát kidolgoz... elemzi a többi katona pozícióját és gyors fedélzeti számítógépes file-cseréléssel azonnal mindenki tudja 2km-es sávban hogy mi a terv. Pupilla figyelő irányzék össze van kötve a fegyverrel és ahová nézel oda optikázik a fegyver. A páncél össze van kötve a testtel és nyomon lehet követni mindenki pulzusát és egészségi állapotát, még azt is mutatja hogy a másik mit lát és mit figyelt ki, mire lett figyelmes, ill. számítógép kijelzi egyenként mindenki testmozdulatait is. Egyik fekszik, másik éppen áll, ill. fut, vagy éppen pisál vagy szarik :D Könnyű ultra erős páncél újgenerációja már ki van fejlesztve, könnyű vágható, szabható, elosztható nadrágba is és nyakba is. Könnyen lehet benne mozdulni, mint akármelyik sima göncben, sisak is ultra pihe könnyű, de mégis parancsnoki fedélzet van mindenkinél. Emellett hőlátó és egyéb infra optika is van, szal minden komoly berendezés, GPS és előre letapogatott terepminta, nem pedig egy túrista csalogató Grenadai térkép amit a sziget megszállásakor osztogattak a Rangereknek... Pár darab igazi katonát kell Iraqban hagyni mint anno a kereszteslovagoknál csináltak. Mikor egy utcán vigig sétált egy kereszteslovag, volt rá példa hogy körülötte vagy 100 vállig felfegyverzet arab nem mert ráugrani. Nem tudom már hogy hívták de volt egy keresztes ürge aki nagyon tudott ott rendet okozni. Sokszor miatta felhagytak pár vár ostromával. Pedig akkor voltak több ezren. 1 faszi miatt fordultak vissza!!!! Világ legdúrvább fegyvereivel voltak ellátva by Pápa... Palesztínában akkor haltak ki végleg az oroszlánok mer ezeknek a genyóknak a hétvégi lazítása abból állt hogy oroszlánokon gyakorolták a fonákot :D Azok a keresztesek neki ugrottak a vérszomjas fenevadoknak minden nélkül egy karddal... nem szaroztak. Ezt a bizonyos ürgét úgy tudom aztán kinyírták két város között... Vagy 200 ember hullája volt körülötte gyűrüben. Középen volt az ő holteste, de egy karc se volt rajta. Ruha érintetlen, az ipse végkifáradásba halt bele, még trófeának a fejét se tudták lecsapni, a sisak nem jött le róla... Valahogy több száz évvel később én is ezt várnám el az amcsiktól... plusz szabadkéz hogy az a pár bizonyos ember azt csináljon amit akar. Saddamnak is voltak ilyen ürgéi akik ha megjelentek egy faluban vagy városban, bárkit lerendezhettek. Csak páran voltak de az ország félt tőlük. Pisztollyal tudtak bánni. Ezért nem félnek az amcsik m16-osától és jobban félnek ha pisztolyt látnak, ez már idegi alapú beidegződés, így kell ám <)