10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Animefox
    A legerősebb vallási csoport mibe hogy nem csak magával foglalkozik, hanem fáj a foga az egész térségre??? Győzzön a jobbik! Irán eldönti hogy kivel van, vagy már tudja is. Mondom lesz kis belső polgárháború, akár éveken át. Észak Iraq meg marad Török fennhatóság alatt és ott csinál kis békét. "Kisállamot" létre hoznak az ott lakóknak és happy end... Egy tényleges határ építést erősen el tudok képzelni, itt a vonal meghúzásának pontos helye a kérdéses.

Én a haditechnikai fejlődés alatt mindig a személyes védelmet értem. Mert jó támadó eszközök vannak meg satöbbi, fasza minden és király a US Army, CSAK... csak csak a katonák személyes védelme aggaszt. Ilyenkor mindig bevillan az a video mikor a sniper a saját szemszögéből mutatja hogy az ipsét hogyan szedi le. Sok esetben a Marine megmenekül a testpáncél által. Ilyenkor mikor felpattan és elkezd rohanni, olyan boldog vagyok. De amikor másik esetben lenn marad az olyan szomorú. Mindig eszembe jut és most is hogy azokat az új baka egyenruhákat jólenne már sürgetni, szorgalmazni, rendszerbe hozni és dobni ki a "régit" Ha akarnának tudnának ember életet menteni, csak pénz kérdése. Tudom hogy van olyan ruha amivel akár rá is feküdhetsz a kézi gránátra!!!! Van zárt sisakos is és hűtőrendszeres gúnya is. Mindenki fejébe a már tesztelt és sikeres operációs számítógépet azonnal!!!! Nehogy már drágább legyen mint egy full brutáldúrva lopakodó gép fejlesztése, az F akárhányadik típus. Basszák meg mert a légi veszteség színte nulla, akkor mia f*szomért kell milliárdokat költeni bele mikor a lentiek döglődnek?
    És hogy csesszék meg hogy a Humveet is lekéne már cserélni, ideje lenne... ezek a fontosak!!! A Bredley vagy hogy hívják még mit keres ott????? Csináljanak tölcséres aljú kocsikat az aknák miatt... igenis legyen nulla az ember veszteség!!!