-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
HunGripen #31132 Egy vicc, hogy mit gondol az iraki helyzetről néhány amerikai. Nemrég egy külföldi nem haditechnikai fórumban jött fel valahogy ez a téma. Nem is tudom, hogy mit is vetett fel az egyik fórumozó, de a végére az egyik emberke(itt említeném meg, hogy amcsi) azt állította, hogy az USA még csak véletlenül sem az olajért ment Irakba, hanem a "Szabadságért" és hogy Amerikai semmit nem nyert a háborúból.
Az én véleményem(ha valaki megcáfolja és jó érvei vannak elfogadom):
1.Én nem mondanám, hogy semmit nem nyert. Szerinte nem tud az USA könnyebben + olcsóbban olajhoz jutni egy olyan országtól, ahol amcsi barát (báb?)kormány van?
2.Valószínűleg az amerikaiak nem számítottak arra, hogy ilyen sokáig elhúzódik a háborút követő helyreállítás és hogy ilyen következményekkel járhat(olajárak, dollár árának zuhanása)
3.Szerinte véletlen, hogy pont egy olyan országba mentek a "szabadságért harcolni", ahol van olaj. Elég sok olyan terület van még a világon, ahol harcolhatnának a szabadságért(de ugye nem mindenütt van olaj).