10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • K.András
    Nemár,ne kezd már el,ráadásul ne adjatok a számba olyat ami el sem hangzott belöle!!!Nem azt mondtam ,hogy önmagában mindent meg lehet oldani vele hanem azt, hogy önmagában többet meg lehet vele oldani mint bármi mással!!!Ugye érzed a különbséget a kettö állitás között?

"Szánalmas... ÉS ha ilyen Kockafejűek voltak kiképzők hadseregben akkor örülök, hogy eszembe sem jutott bevonulni.... Én ott valószínűleg a meg nem értett zseni kategóri lennék mint te vagy itt... TE nem értessz senkit és téged sem ért senki.... "

Ez a szánalmas,oda lett irva ne sértegessétek egymást,és te mit csinálsz???Olvasd el csak el miket irtál!Az a másik fele,hogy a kutyát nem érdekli ki ad igazat és ki nem(a tények attol tények lesznek mert valaki mást képzel a helyére),azt hiszed hogy te vagy itt a gyevi biro és majd igazságot fogsz tudni osztani,ehelyett elvitted flame irányba a dolgot,természetesen én az arcomat is vállalom a forumon,veled ellentétben,de ha igy lekocka fejüztél akkor lássunk rolad is egy képet,biztos te is egy tök szép gyerek vagy,nem véletlen nem raktál fel magadrol képet...
    Ennyi veled le is zártam.