-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
K.András: Egyet nem értek (előljáróban csak az elmúlt 2 oldalt olvastam vissza de azt vettem ki hogy a légierő képes önmagában mindent megoldani legalább is te ezt állitod). Ehhez a véleményem: BULLSHIT. Minden normális haditechnikával foglalkozó ember tisztában van azzal, hogy a haderőnemek kiegészítik egymást. Amit a légierő fentről nem ér el azt a páncélosok és a gyalogság lentről kiiktatja. A légierő mindig csak fedezetet adott a földi erők ténykedéséhez. A világ legspeciálisabb minden területen ténykedő haderőnemében ami önálló hadviselésre lett kiképezve (marines) nem véletlenül áll gyalogságból tüzérekből páncélosokból és légierőből. HA a gyalogság nem volunl előre nem füstöli ki a légvédelmet vagy nem foglalja el a radarállomásokat akkor lehetnek akármilyen speciális (Wild Weasel századokat kivéve) bevetések az lesz a vége, hogy idő előtt oldalnak a pilóták vagy lelövik valamelyiket. Koszovó mutatta, hogy hogy csak a légierővel nem lehet megverni senkit. Ha a horvát hadsereg nem támad vissza a Szerbek ellen akkor Koszovóban mai napig ott trónolnának a szerbek és nem lenne nemzetközi ellenőrzés alatt. Ugyanis a Horvát hadsereg támadása miatt kellett elvonni csapatokat Koszovóból ami miatt egyszerűen tarthatatlanná vált a helyzet és könyebb volt feladni mint megtartani.... Másrészt a stíluson tényleg alakíthatnál, mert egyszerűen nem vagy hajlandó rendesen elolvasni és meggondolni, hogy a másik mit ír csak belemagyarázol valamit a szavakba amiknek semmi köze nincs hozzá... Szánalmas... ÉS ha ilyen Kockafejűek voltak kiképzők hadseregben akkor örülök, hogy eszembe sem jutott bevonulni.... Én ott valószínűleg a meg nem értett zseni kategóri lennék mint te vagy itt... TE nem értessz senkit és téged sem ért senki....