-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Yetike #2968 Kezdem már unni ezt a céltalan 'vitatkozást'.
A tapasztalt veterán ebben az értelemben arra vonatkozott, hogy mélyreható harci tapasztalatokkal rendelkezel stratégiai irányítás terén, kívülről vágod az általad repült harcigépek technikai mutatóit és korlátait, illetve az ellened bevetett légvédelmi eljárásokat is teljes mértékben ismered... Gondoltam ilyen alapvető ismeretekkel rendelkezel, ha már ennyire biztos vagy a légierő primeritásában...
Jah amúgy megsúgom, én még nem voltam katona (ahogy látom nem is leszek), én megelégszem a realitással :).
"De hogy a kérdésre is válaszoljak megmutatom hogyan lehet háborut nyerni egy önmagában semmit nem érö légierövel:"
Én szavak helyett inkább a forrásra hivatkoznék:
"A nagy eszközbevetéssel végrehajtott intenzív légi hadművelet az alaphelyzetet nem tudta megváltoztatni.Végül is kompromisszum jött létre: a jugoszláv kormány beleegyezett, hogy kivonja fegyveres erőit Koszovó területéről és hozzájárulását adja, hogy helyüket nemzetközi fegyveres erő foglalja el - ha a NATO beszünteti a bombázásokat."
"A támadó légierő és a jugoszláv légvédelem tevékenységi eredményeinek összevetéséből semmilyen következtetést nem szabad levonni a modern háborúra vonatkozóan, mert itt össze nem mérhető ellenfelek ütköztek egymással."
"Ez egyedülálló és örvendetes, de csak azzal magyarázható, hogy a világ leghatalmasabb, legfejlettebb hadigépezete támadt rá egy kis országra, amely jelentéktelen nagyságrendű, ráadásul csaknem teljesen elavult légierővel és légvédelemmel rendelkezett"
"Szoval ki beszél össze vissza,és ki nem???Ki beszél a levegöbe,ki az aki csak elferditeni probálja a tényeket?TE!!!!
Kiváncsi vagyok,ehhez mit tudsz hozzátenni,de bármit is az már csak kapálozás lesz,mert lemostalak a szinröl!!!"
Bölcsöde...?
Pontot kívánok tenni a 'vitatkozás' végére, mivel már kezd igencsak személyeskedéssé fajulni, másrészt pedig értelmetlen egy vitára képtelen emberrel vitatkozni, én sem kívánok ebbe a hibába esni.