10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    na igen, csak te nem nézed a társadalmi hátteret. amíg az életmentő ellátások térítésmentesek (és itt nem csak a balesetesekre kell gondolni, hanem elsősorban a tüdőgondozók + egyéb krónikus betegsékelle való kezelés) addig nem is kell számítani változásra. tudomásul kell venni, bármennyire is fáj, hogy magyarország büszkélkedhet vagy 2 millió cigány+proli réteggel, akik nem dolgoznak, járulékot nem fizetnek, ennek ellenére eddig megkaptak bármilyen egészégügyi ellátást. ráadásul az életvitelükből adódóan (cigi+pia,verekedések, háztartási balesetek)jóval gyakrabban és többet kell az ellátásukra költeni arányait tekintve mint másokra

én bármennyire is kormányellenes vagyok, tökéletesen egyetértek az egészségügy reformjával, kivéve a többiztosítós rendszert. már sokkal hamarabb be kellett volna vezetni, a vizitdíjjal egyetemben. az ellátásokat is 2008tól kizárólag olyan veheti igénybe, akinek van tb jogviszonya. így kiesik ez a tetves ingyenélő réteg

lehet ez antiszociális, de hát ez van, nincs rájuk pénz. az usában is így működik. százalékot nem tudok mondani, de ha vki beleköt a dologba meg fogom kérdezni dr.csiba gábortól,a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főigazgatójától. a lányával jóban vagyok :)