-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #28745 te szentséges ég, micsoda korlátolt emberek vannak. csakazértis hajtogatják a maguk elképzeléseit.
ezt már egyszer mondtam, de vagy két évvel ezelőtt a hardware topicban volt egy olyan hsz-em, hgoy valószínűleg olyan irányba fog mozdulni a videokártya teljesítménynövelés, mivel akkoriban megrekedt a fejlesztés üteme, hogy több videokártya egyidejű használata lesz majd a tuningolós törekvések jövője
rögtön jöttek a nagyvolumenű hozzászólások, hbogy az nem, meg így meg úgy, mert nem fér el a házban majd, egy csomó pénzbe kerülne, nem elég neki a táp meg ebgyebek
namármost ahhoz képest már három meg négy kártyát is össze leeht csatizni.nem mindenütt ilyen árérzékeny a piac mint szegény kishazánkban, és egy jólkereső ember külföldön nagyívben leszarja azt a párszázezer forintot is akár egy fejlesztésre
visszatérve erre meg a japánokon kívül a bmw is bejelnetette kb féléve hogy kész a sorozatgyártásra érett hidrogénmeghajtású szgk-ja, de mivel a kúthálózat még nins kiépítve, ezért nem várható a tömeges elterjedése. ezt is írtam, akkor is ez volt rá a válasz
nemrég olvastam hogy az usa 2010-re tervezi a buszok rohamos mértékű hidrogénessé alakítását az egész országban a légszennyezés mérséklésére
azon kívül amikor erről szó volt, linkeltem egy cikket egy már évek óta üzemben lévő ha jól emléxem mitsubishiből HÁZILAG átalakított hidrogénes kocsiról, ebből jött az ötlet tesóméknak mivel mérnökök.de idő hiányában nem valósult meg (bár valószínűleg amúgy egyébként sem sikerült volna nekik házilag)
szóval bravo a pesszimistáknak, én tudom hogy megint nekem lesz igazam, egyetlen egy dolog miatt. már építgetik a kúthálózatot japánban és az usában is az ilyen gépjárműveknek, és közgazdászként annyit mondhatok, hogy úgy nem építenek "benzin"kutat, hogy nincs jármű amibe bele is tankolják majd az üzemanyagot
vagy lehet hogy ma is csak egy science fiction látam a spektrumon :)
ajánlom mindenki figyelmébe a műsort