10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Zenty
    hm úgy mondtad, hogy olyan embert bírálsz, és lenézel akinél nem tudod mit, és hogyan élt át.
    Egyébként 3 évet húz le a légióba, és utána járjon a szád :).
    Szóval ahogy látom főleg netes ismereteid vannak, nagy fórumozásokkal. Lejjebb meg azt írtad nekem csak netes ismereteim vannak, és az nem ér semmit... hát erre most csak annyit, hogy LOL! :D

"de akkor alapozd is meg az urbanlegendjeidet" Te is, hogy miért olyan super..?

Egyébként nem dramatizáltam sehol. A légiónál arra utaltam, hogy nem kímélik az embert. Nem fognak kiállitani fegyver nélkül pucéran a sivatagba, de nem is úgy vigyáznak rád mint egy átlag katona esetében.
    A légió nem össze egyeztethető a rendes hadseregen belüli elite egységekkel. ( nem tudásra értem)
    1. A Franciák meg nem szorulnak sporolásra.
    2. "a kalandvágyó fiatalokat akarják begyüjteni..., ergo nem fogják sehol reklámozni hogy miylen dög unalom az állandó örség , meg ugy ált a napi rutin ha nincs semmi tournant vagy valami extra..." Ez hihetetlen naívság. Igen a végén kiderül, hogy a légió egy üdölő hely.. Mond inkább azt, hogy légió fan vagy, és valóság nem érdekel, csak hogy super az egész? :D A probléma az , hogy ezek a "fiatalok" ezekből a fórumokból ,meg reklámokból nézik a hülyeséget. Azt amikor olyan humanitáriánus dolgokat kell csinálni példáúl, hogy egy civil falut nyirbálni - Jah persze ilyen most nem történhet meg a léigóba ugye ? A másik, hogy az ilyen fórumokon a sok "légiós" nem ölt embert 5 év alatt. Ez nekem még kicsit gyanús a nagy hiteleségükbe :O
    Szóval ne eröltesük már ezt a baromságok hogy a légió olyan faint, és biztonságos mint a honvédség krumpli pucoló egysége - a konyha ablakból őrködve.