10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Thanatos
    ok, ohne személyeskedés, de akkor alapozd is meg az urbanlegendjeidet (amugy azért sirni nem fogok hiddel, már rég megszoktam neten hogy amikor nagyon elmegy személyeskedésbe a dolog simán /ignore :) )

hol modntam én hogy nem éli meg másként minden ember? szeirtnem sehol mivel ezzel telejsen egyetértek ez igy van, én csak annyit jeleztem hogy aki husdarálónak minősiti a légiot ugy hogy még ahoz se volt elég vér a pucájában hogy lenyomja az 5 évet az jobb ha hallgat, ennyi :)
    a légio marketingje meg potn nem erről szól mert ők a kalandvágyó fiatalokat akarják begyüjteni..., ergo nem fogják sehol reklámozni hogy miylen dög unalom az állandó örség , meg ugy ált a napi rutin ha nincs semmi tournant vagy valami extra...

a forrásai meg elég szerteágazóak tekitnve hogy én nem csak egy szökevény lázálmai alapján itélek :) hagy ne copyzzak be ezer +1 honlaot a netről, elég ha rákeresel a googleban, vagy ott van az index idevágó topikja is nem egy volt és jelenlegi légiossal, de igen, még személyes ismeretségem is van mint "forrás", sőt tovább megyek, még olyan ismerős is van személyesen mint a tied, msá tészta hogy az ő meséin ált inkább csak mosolygok :)

és melelsleg még annyit hogy én sehol sem modntam hogy a légio nyugis, csak annyit mondtam hogy igen erősen tuldramatizálsz néhány urban legendet, és hogy nem vagy tisztában vele hogy a modern hadviselésben miként alkalmazzák az élőerőt (itt most logikusan a fejlettebb hadseregekre godnolok, nem a rongyfejü öngyilkosmerénylőkre...)
    ennyi