-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Na végig olvasva az utolso pár oldalt nem birom ki hogy ne irjak pár szot.
Kezdjuk a lancerrel :Elöször is a balage te mindig a digitális vezérlésröl példáloztál, hogy az miatt jobb a teljesitménye és erre egy GE és PW hajtömuvet teszel be ami már alapbol rendelkezik valamiféle digitális résszel amit lehet tovább piszkálni,de egy R-25-ös hajtömüvön mutass olyan részt ahova bármilyen digitális dolgot rákötsz a sok tolorud és mechanikai dolgokhoz.A manöverezése pedig valoban azért lehet dinamikusabb, mint ahogy elöttem leirták hogy a HUD-on minden ott van a szeme elött igy bátrabban kihasználhatja a határokat.Ha csak a létszám fölény számitana és egy kis felujitás akkor a 14 Gripen árábol az összes 21-est megcsinálhattuk volna mondván sok lud disznot gyöz.
A másik dolog hiába jön 40 lancer azokat ugy be tudná zavarni a gripen hogy nem tudná hogy mi van a légtérbe és a rakétáit is nagyobb hatékonysággal zavarná ha egyáltalán olyan közelbe tudna érni hogy használja öket.Az Aranysassal meg ugy példálozol mintha szentirás lenne.De még nem láttam, hogy valamilyen infot is a gyárto cég adataibol vagy hivatalos forrásbol idéztél volna.
Ezt az anyahajozá dolgot nem teljesen értem, mi vele a baj.Akkor a pilotát miért lehet hajozonak hivni mikor semmi köze sincs a vizhez.Mindennek van több megnevezése csak az egyiket mondjuk a köznyelvbe használják a másikat hivatalos formába.
(Balage ez nem személyeskedés akart lenni csak igy jött ki, csak légy egy kicsit körültekintöbb és ne hagyattkoz egy forrásra )