10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ambasa
    De ezek csak feltételezések részedről.

Az hogy dinamikus repülést láttál, azazon múlhatot, hogy berepülőpilóta, függesztmény nélkül, minimális tüzelőanyag feltöltéssel repült (ez is csak feltételezés). Hidd el Dózsa Gyuri is tudott dimakisan repülni, amikor berepülte a frissen javított gépet, és leszálás elött megköszönte a gépet egy kis örömrepüléssel.

Az hogy ugyanazon hmű teljesítménye megnőne 8-10%-kal ezt indokold, mert attól, hogy egy szervomotor mozgatja a betápláló szivattyú csapját és nem egyrudazat, miközben a forgórész csapágyazása, tömege, rései, az egész tehetetlensége nem változik,attol nem tudom, hogy miért változna a atolóerő, főleg úgy hogy a szívócsatornába nem jut plusz levegő. ÍSzerintem egy ilyen hajtóművön, maximum a gazdaságosságot tudod növelni, azzal, hogy optimálisabb üzemódokat tud használni, akkor amikor nincs szükség maximál üzemmódra. De maximálforszázson, amikor a tolóerőd a fúvókákon kiömlő tüag mennyiségen és a bejövő levegő tömegén múlik, azon az elektronika nem segít.

És még valami, én csak a Lancer potens voltával vitatkozom, tudom hogy a Gripenhez sincs meg a megflelő fegyverzet még.

TG