10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Vardar
    Ha a szerbek(románok vagy szlovákok vagy mindenki egyszerre)(csak soroltam 3 országot!) le akarnák rohanni hazánkat sz*rban lennénk. Nagyon nagy sz*rban. Akkor szükség lenne flottillára. Nincs elég MI-24-es, hogy lefedje az egész Dunát. És soha nem is lesz elég. Egy támadás esetén eléggé le lennének foglalva nem lenne rá idejük, hogy ellen őrizzék a Dunát.(Kétlem, hogy egy csatahajó vagy rakétásromboló tudna úszni a Dunán ellenben egy pár naszád nem ártana) Elég sok ellenséges ország a szomszédunk.
    Szerintem szükség van önálló folyamőrség létrehozására. Szvsz. Te ebben kételkedsz én nem. Alapból többet kellene költeni a hadseregre. Lenne rá okunk. Nem tudom mit szólnál ha egy ágyús naszád szétlőné a Parlamentet.
    A flottilla igenis elég sokat tett Magyarország háborúi során, összedolgozott a szárazföldi haderővel.
    Szerintem a cseheknek, osztrákoknak, románoknak, szerbeknek, bulgároknak több hajójuk van mint nekünk.(Javíts ki ha tévedek, mondd meg hol nézzek ennek utána és kijelentem, tévedtem)
    Nem néztem le az aknakeresők, tűzszerészek munkáját. Rengeteget dolgoznak és mégis lenézik őket. Én nem azt mondtam nem csak aknakeresőkből kellen állnia a flottilának. Nagyon hasznos és veszélyes munkát végeznek, de ez nem annyira látványos mint a fronton harcolni. Megérdemelnének egy kicsivel több figyelmet.
    Beismerem a múzeumok dolgában tévedtem most, hogy írtátok rájöttem tényleg sok van. De ezek együtt kitesznek annyit mint a Hadtörténeti Múzeum egyedül?(Egyikben se voltam még Szolnokra tervezek menni ezért kérdezem.)