10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Thanatos
    én nem modntam hogy nicns rendben a szárazföldi haderejük, sőőt, én csak arra céloztam hogy részemről picit tulzásba viszed a légierő hypeot, persze megértem hogy neked az a szived csücske, mindenkit más érdekel, ennyi :)

és azt se modntam hogy nem döntö fontossági, de a tiszta képhez nem elég csak azon lovagolni ;)

és mondom, ne érts félre, őszintén szolva én is veled értek egyet inkább azokkal szemben akik a nagy divatos amerika utálat miatt állandoan szarozzák az amerikai hadigépezetet, én csak arra céloztam hogy nagyon mindig a légioerővel indokolsz meg mindent, ami nem feltétlen baj, csak vannak más részei is a hadászatnak, ennyi ;)

a területmegtartásban meg megint egyetértünk, szóval ne nekem magyarázd, az amcsi hadserőnél sokszor bebizonyosodott már hogy amig hagyják játszani a "saját" módszereik szerint kiválóan müködik, a gondjaik a gerrila taktikák meg a nem szokványos harcászat ami még nem fekszik nekik annyira, és őszitnén szolva én nem is nagyon tudom elképezlni hogy az ilyen modszerek ellen hogyan lehet bármilyen "demokratikus" mai modszerrel védekezni (magyarul ahol számit a hátország és a világ közvéleménye...), bár lehet csak a képzelőerőm a szegényes :D