10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Army1990
    Írnál egy naív mondatot a hozzászólásaim közül?

Nem akarlak megsérteni, de amióta benyomtam azt a cikket arról az orosz repülőről, minden hozzászólásomba belekötöl. Először volt az előbb említett cikk. Egyből nekem estél, hogy nem vagy te normális, ez csak egy makett, pedig én csak a cikkben foglaltakat írtam le magyarul, nagy vonalakban(mint ezt később világosan is leírtam). Aztán jött ez a "nagyhatalmas" mondatom, akkor egyből kioktatsz, hogy Oroszország már lehet, hogy Zuluföldet se tudná lerohanni, pedig mint később leírtam én inkább olaj-földgáz ügyekre gondoltam. Szerintem meg aki régen, olyan munkakörben dolgozott, hogy kellett tudnia az oroszt annak nincs még ma se szüksége fordítói állásra vagy már nyugdíjazták(de ez tényleg csak az én feltételezésem, ezt nem tényként mondom).

Tényleg nem akarok tovább ezen vitzáni, mert ennek nem ezen a fórumon a helye, ha majd más nem, akkor mennyünk ki a hóra :) (ez csak vicc volt, mielőtt félreértenéd)