-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nézd, sohasem fogunk dűlőre jutni. Zsigerből rühellek minden olyan gondolkodást, ami feketére és fehérre szedi a világot; engem ezért náciz le a balos, és ezért kommunistáz le a jobbos kolléga. Mert egyben mind közös: soha, de SOHA nem fognak olyant csinálni, hogy "két vélemény szintézise". Vagyunk "mi", és van az "ellenség", és minden, ami ehhez még hozzákapcsolható (okos/hülye; becsületes/zsarnok stbstbstb). És a határ nem átjárható számukra. Meglátásom szerint EZ a gond Magyarországon. Nem megoldást keresünk, hanem pártot.
Annyit viszont megtanultam a számos fórumon és topicokban róluk, hogy teljesen mindegy, mit írsz. Dogmák vannak, amiket ők úgy hívnak, hogy "igaz gondolkodás", náluk az eltérő vélemény = nem gondolkodás, és ez befolyásolhatatlan. Nézz be bármelyik témába - mindenhol így van. Hogy miért - nem tudom, és most már nem is érdekel.
Úgyhogy azt hiszem, itt is az lesz a legokosabb, ha most szépen "elfelejtek" reagálni, és itt rövidre is zárom részemről a dolgot. Semmi értelme, hogy ismeretlenként egymás pocskondiázásába forduljon a dolog.
Maradok a haditechnikánál. Annál a kevésnél.