-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Heavy knight #25882 /Off
Mint a téma rendszeres olvasója 25ezer X hozzászólás után engedjetek meg egy kis kitérőt.
ELnézést, nem akarom bolygatni a topicot hosszabb ideig, de eddig azért megközelítőleg a témához hozzászólók valamiéle magasabb színvonalat próbáltak tartani, a címnek megfelelően új kérdéseket felvetni és megválaszolni,utánanézni a dolgoknak,v. egy-egy érdekességet bemutatni, azzal kapcsolatban a véleményeket megvitatni.
Mostanság viszont úgy vettem észre,h. jelentőse esett ez a szint. Ugyan nem vagyok moderátor,de szvsz nem lenne rossz megint a régi nyomvonalra visszaterelődni, amihez a tárgyilagosság,v. legalább témaban jártasság kellene...
Gondolom más is észrevette,h. a témaindító,s más, korábbi, gyakori látogató is eltűnt, v. csak ritkán látogat ide. Ennek az okai feltételezésem szerint a fennt említett események lehetnek,mert ők sem kíváncsiak arra,v. nem látják értelmét annak, ami itt folyik.Valószínűleg egyszerűen nem tartják méltónak a jelenlegi tartalmi szintet az ismereteikhez,... stb.
//pl. 'A puska jó, mert lehet vele lőni, meg messzire...'
Bocs,h. téged szúrtalak, ki de most az utolsó olvasatból ez jutott eszembe.
Nem egy emberre vonatkozóan írom, ezt, hanem általánosságban.
Vannak persze most is érdekes viták,v. felvetések, de általában véve, rossz képet fest a topic színvonala.
A topichierarchiában is ezen környezetbe szerepel a téma,h. "Tudományos eszmecsere" EZ sajnos mostanság csorbul.
Tehát mint kívülálló kérlek benneteket,h.egy picit változtassatok irányt legyetek szívesek és a régi jó stílushoz visszatérni.
Köszönöm!
Elnézést a kitérőért,s visszakapcsoltam read only módba.
A moderátorokat kérem szépen,h. 1-2 nap után töröljék a jelen hsz-omat.Köszönöm!
/ON