10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Boconadi
    Tisztelt Zoltán!

Én nem "csicsergek" bele semmibe, sőtt azt is aláírom és igazat adok neked, hogy egész felé halvány tudással SEM rendelkezek e téren. Sőtt, hogy szerény legyek azt is aláírom, hogy borzoltam az idegeidet a Lock On topikba (csak tudnám miről beszélsz...). Nem áll/állt szándékomban, és fogadd bocsánatomat. De!
    Szeretném tudadni veled, hogy én csupán a véleményemet írtam le, amit erről az egészről gondolok, avagy amit láttam. Szeretnélek megkérni arra, hogy olvasd át mégegyszer amit írtam, majd utána mégegyszer átgondolni, hogy még is írni akarsz-e egyáltalán. (Először is kezd a második bekezdés első két szavával)

Mellesleg utálom ha valaki burkoltan kötekedni, avagy oktatni próbál, és nagyon érdekelne mivel zavartam meg az idegeidet a lock on topikban, mert hogy követed a "nagyfiúk" véleményét addig oké, de hogy ezzel nagynak akarsz látszani nagyon vicces. Talán azt is írhatnám hogy sok mindent nem értessz még, de nem a gumiban vagy, vagyunk.

Meg szeretnélek arra is kérni, hogy a többit ne itt folytassuk, hanem írj egy privát üzenetet.