10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Nem hiszem hogy leallitanak teljesen a programaot ala Commanche! Ezt sehol sem irtam! Ha jol remlik itt mar egyszer kifejtettem regebben az allaspontom ez ugyben miszerint ugy velem nagyon meresz szamokkal dobalodztak az F-35 kapcsan! Szerintem sokkal realisabb lesz az hogy a mar meglevo gepeket(F-15,F-16,F-18) fejlesztik, modernizaljak, uzemidejuket kitoljak akar 20-30 evvel, de akar gyartjak oket tovabb! (Plusz ugye A-10-esnek is folyik a C verzios modernizacios programja)* Minthogy azok a hatalmas legyartando es rendszeresitendo szamok megvalosuljanak! Szamomra mindenkepp mondhatni "kudarc"....bar ha nem vetitenenek enyire nem gondolnam igy az is biztos!

Igazavol egy gep van aminel mindenkeppen idoeszeru lenne az F-35 minnel hamarabbi megjelenese es ez ne mmas mint az USMC es mas orszagok legi es tengereszeti legierejenek allomanyaban uzemelo Harrier-ek! Dragak, hasznalodnak mocskosul....de mas agakban mint pl ahol most F-16-os vagy F-15-osok uzemelnek messzen em ilyen egeto a Lightning II rendszeresitese, aka a program tervszeru munkalatainak folytatasa stb-stb.