-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ok ertem en...en is akarok majd venni AS fegyveremhez valamilyen reddotot vagy kis optikat...persze ez csak hobbi, de kb vagom mirol beszelsz, es a megfontolas nalam is kb ez.
De akkor en ertettem felre valamit. Mert eloszor arrol volt szo hogy az M4 szeria "fenyevekkel" komolyabb barmelyik AK-nal...mert ugye ra lehet tenni pl tegyuk fel ACOG-ot. Erre jottunk(em) azzal hogy ez nem kifogas..AK-ra is ra lehet..de nem akarasnak szvsz nyoges a vege...es nem ezen mulik hogy egy fegyver megbizhatobb e a masiknal. Harcerteke mindekepp tobb egy ilyen kutyuvel felszerelt fegyvernek mint a sima nyilt iranyzekosnak. De nem ettol megbizhato a fegyver. Plane nem ha M4 vagy M16-rol van szo..mert azert nem zorog a haraszt ha nem fujja a szel...es hallani erdekes dolgokat, sot lattunk is mar itt is videot az emlitettek rovasara...persze-persze....karbantartott fegyver, meg nem alszik/eszik a baka mig a fegyvere le nincs apolva....de ha mar osszevette valaki az AK-val...maris megdol a tezis..hisz az meg koztudottan az egyik legjobb turokepessegu fegyver hireben all...es ez a sarkallatos pontja a megbizhatosagnak nem az optika! Legalabbis szerintem.