10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • horthy
    Sok érdekes hozzászolás van ezzel a lehetséges Irán ellen támadásról de ugyis minden kiderül ha bekövetkezik , bár szerintem a mostani helyzetben lehet hogy nem volna a lobogó tűzre még olajat vagy benzint önteni a legjobb ötlet , de ez csak az én feltételezésem . Aztán hogy az Iráni légvédelem és légierő hogy fog vizsgázni egy esetleges támadásnál ez is a jövő titka . Támadás után kiderül !!!!! Ami pedig a "Hálozat" alapú amerikai hadviselést illeti ami most a II. Világháborús " Blitzkrieg " jelenlegi legtökéletesebb formája ez egy nagyon jó dolog amig a rendszer tökéletesen védett ! Nem tudom mit csinálnának az amcsik ha egyszer lenne egy elektronikus " Pearl Harbor " mondjuk lelönék vagy megbénitanák a GPS , és egyébb kommunikációs müholdakat , vagy behatolnának a katonai internet hálozatba és tönkrevágnák az adatálományt megzavarnák a rendszereket stb . Ugy tudom már emiatt már az USA védelmi minisztériumban is aggodnak és követelik hogy növeljék az elektronikai védelmi költségeket . Ha egy hadsereg általában beáll valamilyen hadviselési stillusba és ezzel háborúkat nyer álltalában nehezen változtat , erre azthiszem a történelembe van sok példa , ezért nem is akarok ebbe belemélyedni . Nincs is semmi baj ha az ellenség nem alkot valami ujjat és ami játékszabájaink szerint játszik . De az ellenséget azért mert mi most éppen jobbak vagyunk azért nem szabad lenézni , ha az USA ezt szem elött tartja akkor nem lesz annyi gondja , mert bármikor megtalálhatják a modern " Blitzkrieg " ellenszerét .