-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szerintem ennel sokkal bonyolultabb a helyzet! Nem szabad Irant lebecsulni! Komoly haderot, es legvedelemet tud felmutatni. Nem lesz az olyan setagalopp...aztan nehogy megint a sivatagban lelott gepeket mutogassanak Iranbol, szenne egett katonakkal a roncsok kozt! (ugye erre is volt mar pelda!) Egyebkent nem kell nekem hinni, el hinni se. Engem erdekel a kozelkeleti hadtechnikai tema. Realitasok ma masok mint a nyolcvanas evek vegen! (Melleslegt az osszes uj Tor M1-es uteget az atomletesitmenyeik kore telepitettek az Iraniak..kivancsi lennek mar csak a Tor M1 miatt is egy ilyen akciora hogy milyen eredmennyel zarulna....de nem vagyok meggyozodve hogy veszteseg nelkul vegre tudnak hajtani a davidcsillagos gepek!...sot lehet vegre se tudnak hajtani...bonyolult kerdes ez!...sok reszkerdesnek /ami mellesleg piszkosul nem mind1 kategoria/ meg nem vagyunk/ok a birtokaban, csak feltetelezesek vannak...azokbol meg sokszor nagy pofara eses szokott lenni!)