Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, remélem találnak ott egy jóállapotban lévõ Tigert is, azt viszont már megtartom

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Marci meg valszeg nem forumolna többet itten, vagy a "szakértõ haverja"...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
(belekepzelni is rossz milyen csunya baleset lehetett volna belole!)
(azert mig el nem viszik ovatosan vele!)
amikor majd félév mulva anyukád portalanit a szobádban, és véletlenül elejti és felrobban akkor mi lesz?
De azt csinálsz amit akarsz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A tûzszerészek visszaadják ha ártalmatlan ?
Amúgy ha látnék bárhol ilyen cuccokat azonnal vennék, csakhát nincs 😞 (amikor Vietnamból hoztam vissza a 12.7 mm hatástalanított öngyújtós lövedékeket, elkobozták a határon

)
Aha hát nem sikerült.
El lehet ilyenen töprengeni, de inkább nézz meg egy 2. vh-s képet és töprengj el rajta, vajon ki vana a képen, miket élhetett át, él-e még, stb.. Ezzel csak azt mondom, hogy ne azon töprengjen, hogy mi van a kezébe (hatástalanított gránát), mert amikor leszakitja a kezét már azon is töprenghet "miért volt ilyen hülye?"!!
Nem pisztolyt talált!
Mindenki megtudja venni ezt a lövedéket, ahogy mondtad, de ha találsz egyet, annak már is lelke van. 😊 Eltöprenghet az ember, hogy vajon, mi volt ennek a lövedéknek a múltja 😊
Mintahogy a pisztoly, amit unokatesómék találtak, amiból egy töltény hianyzótt csak, és akkor az ember el kezd töprengeni, hogy vajon, kire/mire/mikor/miélrt sütötték el 😊 Én szeretem ilyeneken rágódni 😊
Ház falából szedtem már ki töltényeket, és azoknak is megvan a saját történetük, mikor nagyapámra lõttek a büdõs komcsik egy sorozatot, mert Krautnak nézték.
Ráadásul veszélyes is. Sztem semmi értelme magadnál tartani, ott a telefonszám amit Sea adott, hivd föl sztem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Múltkor mikor mentem balatonra, olyat hallottam a híradóban, hogy két ruszki gyerek egy 2. vh-s gránáttal focizott az udvaron 😄DD
Punker: A lövészetnél mennyit számít a csúzli és mennyit az egyéni teljesítmény? Úgy arányaiban kb. hogy oszlik meg?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Unokatesómék találtak egy régi osztrák tiszti pisztolyt a kertben, bevitték, és el is vették tõlük rögtön. 😞

vajon milyen csúzlival lötte össze a 2. aranyunkat?
ja és a teljesítménye

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

legutoljara ilyet pl repnapon lattam egy olyan satorban ahol mindenfel ehatastalanitott fegyvert meg egyenruhakat meg hajozo rucit..meg sisakot stb stb arultak...
(Reges regen mikor volt a petofi szalaghaz elso epuletenek oldalaban a military shop akkor ott voltak hatastalanitott elado loszerek!...de ez van vagy 6-8 eve...)
steweee: Amúgy a mesterlövész világrekordot is egy átalakított Barret-el állították be. Egy terroristát lõttek ki vele több mint 2400 méterrõl. De igazad van, inkább arra tervezték/használják, hogy a páncélozott jármûveket megbénítsák, vagy kilõjék a személyzetét.
Minek az neked? 😄
Mondom vegye legy hatastalanitottat..
(par ev mulva ugyis kidobnad..most vagy csak odaig azert a rozsdas vasdarabert...persze ha egy ep es nem ilyen rozsdas lenne megertenem..de igy..😛)
Az igaz, hogy a harckocsikon kívül más ellen hatásos volt.
Tehát ha megnézik, és azt mondják hogy egy eccerû gépágyú lövedék, akkor visszaadják ?
Kicsit nezz utana! mibol gondolod hogy hatastalanok voltak?
Jah mert szerinted Tigrist nem lotte ki?! Hat csak tigrisek harcoltak? ..tokeletes volt pl felhernyotalpas pancelozott csapatszallitok ellen...
de persze lehet legvedelmi is ettol fuggetlenul (akkor biztos robbano)...
Amugy nekem az a feher csik idegenkezusegre utal..nem hiszem hogy a rozsda meg egyeb korrodaciot tulelt volna egy ilyen festet csik!
De ha igaz..es pl szamitasba veszem a Mig-29 gepagyuloszereit akkor egy sima nyomjelzos loszer (feher csik).
DE MEG MINDIG AZT MONDOM HOGY JOBB SZAKEMBEREKHEZ FORDULNI VELE! (ha ok aztmondjak szemrevetelezes utan hogy artalmatlan szerintem akar meg is tarthatod..)
Te tudod en nem tennem..
Szerintem ezt csak ugy tudod kideriteni hogy keresel rajta feliratot...ha az ido vasfoga leette akkor nehez ugy...egy biztos ne utogesd kalapaccsal ha egy mod van ra 😄DD
A foldben mas..ott sokkal kevesebb hatasnak volt kiteve mint a kezedben a levegon a szobadban..
En szoltam..de ha letepi a karod ne csodalkozz!
Ha ilyenre van szukseged vegyel egy hatastalanitottat! Lehet kapni pl military uzletekben..es meg jobban is nezki..meg megvan hozza a huvely is.