10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • marcio mela
    Akkor gyere vissza a sírból:

Már káprázik a szemem a fáradtságtól és miattatok nem alszok.A Spoilert néha rosszkor használtam Idézés helyett de büntetésben vagyok ezért kerülök minden reklámot.

Beszéltünk:
    a,A pakisztámi falu sufnigyártásáról.
    b,beszéltünk a HS .50-ről és kaliberéről.

Szerintem külön témaként kezeltem.Aki azt állítja leírtam egy pakisztáni faluban csinálják az bizinyítsa be.

1.Ez csak egy NOL cikk.Aki elhiszi az vessen magára.A cikk kb annyit ér mint amikor kitalálta a CIA,hogy irak vegyifegyvereket gyárt és háborúra meg a terroristák támogatására készül és megvolt a bizonyíték a támadásra.

2.Még ezt is hamisíthatják (HS.50).Nem falusi módszerekről beszélek.Nem abban a pakisztáni faluban de ahol tanultam szakközépben 15 éve 100m2-en minden megvolt ami ahhoz kelett,hogy fegyvert gyártsanak.Gyalu;eszterga;stb és régiek.1 évig a gépekhez se nyúltunk csak reszeltünk idomokat meg egyenes sík lemezből sík S-t kalapáltunk.Ma egy kapsz lézeres mérőeszközt meg a rák tudja mennyi precíziós mérőeszközt.NC-t vagy CNC-t nem.
    Talán csövet itt-ott vesznek aztán annyi.Kicsit utánaolvasok és gyakorlok aztán én is összerakok egy forgótolózárast.Csak adjanak egy műhelyt,szerszámgépet meg áramot.A cső kritikus pont,de azt lezámítva bárhol megcsinálnak/megcsinálok egy pont olyan fegyvert.

De továbbra is fenntartom,csodálom ahogy egyesek egyszerűen ilyen cikkeket.
    És megismétlem:[i]Franz Holzschuh, az új tulajdonos kétségbe vonja a HS.50-esek eredetiségét. Lehet, hogy másolatok, mondja, ellenőrízni kellene a gyártási sorozatszámokat. [/i ]