10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • marcio mela
    Hmm , jól értem , hogy szerinted az osztrák 50-eseket háztáji üzemben készítették ?

Anno vettem a .Az újságírók látogatást tettek a
    Steyr Mannlicher-ben azt hiszem a TMP kapcsán
    de szemtanúi voltak egy reklamáló vásárlónak aki elégedetlen volt a AUG-al.Rövid úton kiderült,hamisítvány.És azóta csak fejlődött a technika.Akár lehetne ez is hamisítvány.
    Ott vannak a kínába telepídett európai meg amerikai autógyártók akik nagyon csodálkoztak,hogy a gyártósoraikról olyan autók is lekerülnek amik nem az ő emblémájukat viseli.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Amiből lepasszoltak néhányat az iraki felkelőknek?"
    Lehetetlen ?
    "Csak az nem tudom minek a felkelőknek .50 BMG kaliberü puska?"
    Na mégis minek ? Készülnek az olimpiára ...

Ha van dollár persze irán vehet csak minek nyugati technika amikor az orosz (és talán kínai) technikát preferálják,bár lehet tévedek.

Irak orosz eredetű lőfegyverekkel volt ellátva,hozzá lőszerekkel.Akkor most a felkelők átveszik a nyugati lőszert?Amikor ott van a 12,7mm M30/38.Holnap meg átveszik az M4-et és az 5.56 NATO lőszert?

"A 12,7mm M30/38 (12,7x108) kaliber kézenfekvőbb."
    Mert talán mégis a szomszédban készültek a muskéták ott meg nem menő ez a golyóbis ...

A szomszéd akkor mégse ausztria?

Azt írja a NOL irán 800 puskát vett a kábítószer elleni harchoz.De a #22614-ban példával leírtam mit ér a NOL a szememben.