-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #21943 tudjátok a bős-nagymarosi vita idején is voltak olyan felhangok hogy márpedig szerződés kötelez minket, ha nem most akkor majd később kell kártérítést fizetni meg hasonlók. ez rá a válasz. nem azt mondom hogy így helyes, hanem azt hogy így működik. ez a helyzet. a tény. vagy nem? ezelőtt vagy félévvel is volt szó ugyanerről, akkor is ezt mondtam ,akkor is ezt mondtátok, és most mi a helyzet? változott vmi? csak még jobban bírálnak. és ha kizárnak is mi van? mi úgysem tudunk segíteni a natonak, rajtunk meg nem ő fog segíteni ha baj van. írtam. pénz beszél, kutyaszar táncol,érdek irányít :) legalábbi a politikában
cifu: igen, kitartott volna a szu,de pontosan azért érett meg a helyzet a változásra, mert gazdaságilag annyira lezüllöttek a fegyverkezési verseny miatt,hogy a további lemaradás elkerülése végett akartak változtatni a dolgokon. ehhez kellett pár vezető mérsékelt kommunista politikus, aki nem annyira vaskalapos hogy ne lássa be,a hosszú távú érdek a változást megköveteli . hogy mennyire sikerült az egy dolog, de hát senki sem jövőbelátó :)
a külföld is pont annyira segített rajtuk, hogy még komolyabb fegyveres konfliktus elkerülhető legyen, viszont ne rendeződjenek gyorsan a dolgok,mert potenciális ellenfél maradt azért. ld: első vh vége, vagy második vh.
mással is foglalkozok. közben küldte míg írogattam, így már csak elküldése után olvastam a figylemeztetést. remélem bucser olvasta. neki szólt