10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    http://www.hirado.hu/nyomtatas.php?id=159336

na így gyorsban ezt találtam, pedig ez nem a hirtv.hu, ugyen nem kell részleteznem hogy miért.tök jó amúgy hogy olyan emberek alkotnak stabil véleményeket akiknek valószínűleg csak homályos elképzeléseik vannak a közgazdaságtanról.frankó szavazátábort alkottok. szerencsére az emberek bármennyire korlátoltak is, azért most azt a bőrükön érzik hogy jobb e vagy rosszabb. meg hogy mi valósult meg az ígéretekből. most nem keresem ki, de több nagy világszintű hitelmínősítő is a bb, bbb- kategóriába sorolt már nyáron, pl:starndard and poor

bucser:

a reáljövedelem növekedés a bm alkalmazottakat , közalkalmazottakat, pedagógusokat, egészségügyeseket érintette, viszont rengeteg más szektorokból vonták el a pénzeket, a természetbeni juttatások, újabb vállalati gépjárműadók, ilyen olyan illetéket stb., mg. támogatások csökkentése rendszerével. vagyis a társadalom egyik felétől vetl el még pénzeket hogy a másik oldalnak odaadják. de még ez sem működik a sok lopás miatt, most őrületesen nagy létszámleípítés folyik és bérstopp. tudod a nyugdíj előtt álló pedagógus ismerőseim rettegnek, hogy ne őket rúgják ki hanem inkább a fiatalokat mert az iskola nem tud fizetni annyi tanárt. ráadásul hogy a jobboldal nyert az önkormányzati választásokon, így az önkormányzatoknak járó pénzeket is amennyire lehet megnyirbálják.

a reform akkor reform, ha van célja. tehát ez az . az a cél, hogy amit négy év alatt elherdáltak és elrontottak, azt most vhogy helyretegyék. az én szótáramban az lenne a reform, hogy azért vannak megszorítások, hogy a külföldi hitel törzstőkét visszafizessük, így a kamatterhek csökkenjenek.de nem ez történik

ja, "idegen" érdekekről. négy nevet említek: gyurcsány ferenc,kóka jános, veres jános, bajnai gordon. szted ők ki vagy micsodák? milyen pozíciót töltenek be jelneleg? szted ez mit jelent? hadd ne legyel antiszemita, ok?

érdekes módon 2002-ben úgy lett átadva az államháztartás hogy pénzügyileg stabil volt, egyetlen külföldi gazdaságkutató sem bírálta magyarország helyzetét, pedig akkor volt ugye a csatlakozás, tehát fokozott figyelemmel volt kívérve az itt történt események nemzetközi szinten is.igaz a jó munka sajnos őrült arroganciával és nagyképűséggel is párosult, és bukott is akkor emiatt a jobboldal.mert nem tudtak annyira jól kommunikálni. nincsen ötven év korábbi tapasztalatuk a hazugsággyártásban. ők csak reggel tudnak jól hazudni, a baloldal meg éjszaka és este is :)

tudom hogy minden benne van, nem mondtál semmi újat, mert amúgy meg -8%. annak örülni kellene? az jó teljesítmény szted?

szted miért épült annyi autópálya,most nem taglajuk milyen áron és remek minőségben az elmúlt években? mert azt mondták hogy meglendül a külföldi tőke beáramlása ezáltal? több beruházást hoznak ide emiatt? említs már legalább egy nagyot! azért épült sok autópálya mert sokat lehet belőle lopni adóforintokból törvényesen, ráadásul látványos a megépítése és jól lehet róla "kommunikálni"a választásokon

nekem nem a hsz-edről van hasonló véleményem,mert az lehet pusztán hozzá nem értésből, hanem rólad. egy kötekedős kis emberke vagy, aki imádná ha a dolgok úgy működnének ahogy ő gondolja, és csakazértis ragaszkodik az általa elképzeltekhez, amit meg is magyarázol, tudás híján is.

csak a dolgok menetének megvan az a tulajdonságuk, hogy mennek azok tőlünk függetlenül is, és objektív véleményt úgy lehetésges alkotni, ha kívülállóként befolyásmentesen vizsgáljuk őket. én nem a baloldali pártokat utálom, hanem azt amit tettek. és nem orbánista vagyok, hanem értékelem hogy a kormányzásuk alatt a dolgozók, a bérből és fizetésből élők, a járulékfizetők érdekében hoztak törvényeket és működtedték a gazdaságot, ez a szavazóbázisuk alapja. sajnos az álomvilágban élő kisnyugdíjasok, a cigányok és prolik hadával szemben ez ma kissebbség itthon. meg persze az olyan fiatalokéval szemben, akik annyira értenek a közgazdaságtanhoz mint monjuk te, viszont nem szimpatikus nekik orbán viktor mert roma származású és EZÉRT nem szavaznak a jobboldalra

dara:
    igen, kaphatunk még vmennyit a nagybácsiktól és jóbarátoktól,de nem szívesen adnak már ők sem, mert azon a határon vagyunk hogy lassan nem biztos a megtérülése, és ez már sztem nagy baj, nem? link fennt.államháztartási hiányról írtam feljebb