10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Berkut111
    Hello!

Ma voltam itt:

http://www.londonsoldier.com/whattosee.htm

A Challenger 2 sincs jobban kidolgozva. Vas vas hatan. Mondjuk nagyobnak gondoltam a maga tobb mint 60 tonnajaval. Egy viszonylag kibelezett bemutatopeldenyba lehetett beulni. A motor nem jart, az elektronika nema sotetsegben. Volt mellette egy ovi szinvonalu szimulator. A kontrolel jo volt de a program nagyon gaz volt.

Volt a kezemben SA 80. Eleg jol kezre alt, mint minden bull-up. Nem tunt tul neheznek, az optikai iranyzek igen hasznosnak tunt. Lagalabb is ott nyugodt korulmenyek kozott, tiszta allapotban.

Az M249 viszont elsore nehezemre esett, de lehet hogy csak azert mert olyan kicsi. Egy suru kismalac.

L96 : Viszonylag konnyu, jo fogassal, sima zarmozgas.Preciz darab. Egy bokorember vigyazta. Nagyon kesseges volt.

Az AW50 mar egy nagyobb diszno. A tuzszereszek satranal volt, gondolom amivel nem akarnak/birnak babralni azt szetlovik.

Ami meg volt : M270 MRLS, SA.341 Gazelle, Striker CVRT, MCV-80 Warrior , Scimitar , AS90 155 mm ( na ez viszont nagyobb volt mint gondoltam, egy k.... nagy diovero )
    Javelin ( itt allt egy csomo gyerek nem volt kedven kivarni, de jo vastag )

Jo volt az egesz de semmi extra. Pl. SAS vagy SBS bemutato vagy valami ilyesmi.

Ps.: Kepek nincsenek mert otthon felejtettem a gepemet. En marha.