10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Thanatos
    nemtom engedélyeztetve volte csak az a furcsa hogy ha ez illegális modon volt megoldva akkor: 1. miért reklámozták fünek fának hogy lehet azzal lőni? de még dragunoval vagy akármivel is? (egy ellenőr betéved kb 2mp alatt buknak le) 2. ha már illegális minek alakitják át egyes lövésre? simán átállitják arra és emgmondják hogy ne állitgasd, ennyi...

amugy tény hogy füst meg minden és lehet én sejtem rosszul de azért ilyesmire a tüzoltoknak ki kéne képezve lenniük..., mondom ha nicns lőtér csak a fütés és ott van valami miatt tüz akkor mire kenik a balhét?? a tüzoltok akkrois ugyanugy meghaltak volna csak nincs mire rekánni...
    fényjelző lövedékkel amenyit én láttam sosem lőttek, azóta persze változhatott én ezt nemtudhatom, meg nekem van egy gyanum amugy hogy ez az este 10kor lövöldözés (normál esetben max 7ig vagy 8ig volt nyitva asszem) nem biztos hogy telejsen átlagos dolog volt, lehet valami más susmus is volt ott amiről viszont ez a csoda cikk nem mondott semmit...

a füstképzésre meg még annyit hogy ugyan nem tudom mi menyi füstöt képez de ott az összes cső habszivacsal meg egyébb szarokkal volt körbetekergélve, nem hiszem hogy azok is sokkal jobb látási viszonyokat generálnak (mintha a szigetelőanyagokat még emlitette is volna a cikk), ettől függetlenül a gumi golyófogo tény hogy nem tul szerencsés,b ár nem tudom milyen alternativa van még erre egy zárt lőtéren :/