-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Thanatos #19505 ott a pont :) de ettől én még ugy vagyok vele hogy az amerikai társadalombban ha a srác ak-val akarja ledarálni az osztályát az akkor is emgtenné ha illegális lenne minden fegyver max kicsit tovább sporolna rá zsebpénzt :P
és ennek nem feltétlen csak a fegyvertartási törvények az okai szvsz...
az emg hogy milett volna ha... sose volt a szivem csücske, az lett ami let, ezen változtatni nem lehet max azon ami lessz, annál meg szvsz max 1000 év mulva jönne ki a hatása amerikában ha betiltanák a fegyvereket midnen szinten... (ha meg pl csak automatákat (ami mellesleg nem minden államban engedélyezett tudtommal) akkor emg csak annyi változna hogy a kissrác nem automata fegyverel darálna hanem pl két pisztolyal és egy talicska tárral, ugy se tudna vele bent micsinálni senki a kissrácok közül)
persze ez szigoruan szvsz én igy látom (a másik nézőpontom meg az hogy nem lehet(kell minden törvénnyel szabályozni..., akik ilyen debilek azok meg is érdemlik..., nem csak az állam felelősége minden ilyen eset...)