10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    a plusz az plusz , a minusz az minusz. ha a jelenlegi pénzügyi helyzetben elengednek 40 milliárdot vkinek ami államadósság, tehát közvetve a magyar állampolgárok pénzéből adakoznak, azt te hogyan neveznéd ? én rablásnak. amúgy tényleg nem az idei költségvetésben lesz ennek jelentősége, de vajon pár év múlva már olyan jól fog állni az ország hogy ma nagyvonalúan lemondhatunk ennyi pénzről ? nem árulok el nagy titkot, ez is annak a "bizonyos érdekszférának" a zsebére ment, mint ahogy a többi kétes ügyleg is az elmúl 4,5 évben.

harcu : úgy látom kissé fogalomzavarban vagy, de az is lehet hogy én. pontosításra szorul a dolog. először is sztem a hibridhajtás menevezés az elektromos áram + benzinmotor párosítást jelenti. a hidrogénhajtás meg a víz üzemanyagot használó. másodszor én nem tudok olyanról hogy normál meghajtást kombinálnának hidrogénhajtással

a magyar hidrogénhajtású buszokról tudnál vmi bővebbet, esetleg linket adni ? én még sosem hallottam róla hogy léteznének, de ennek ellenére nem tartom kizártnak, csak kéne vmi olvasható bizonyíték is