10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    nem teljesen, hiszen a hibridhajtásnak is pont az a lényege, hogy a fékezéskor keletkező energiát elektromos árammá alakítja, és nem is kevés sikerrel, hiszen már luxusjárművekben is alkalmazzák, nem túl meglepő módon a toyota lexus is200 hibridben ha jól emléxem, tehát van realitása a dolognak, menetteljesítmény kompromisszumok nélkül.

bár igazad van ahhoz is kőolaj kell, viszont nem hálózati áramról történik a feltöltés és az előállítás, hanem a korábban létrehozott kőolajból származó mozgási energiát forgatja vissza újrahasznosítható elektromos energiává

egyébként most dolgoznak az ionizálón, tulajdonképpen azon múlik minden, hogy mennyi elektromos áram kell ahhoz, hogy megfelelő mennyiségben álljon rendelkezésre a durranógáz, ill adott pillanatban a vízbontáshoz szükséges energia a fogyasztás függvényében

amúgy én sem tartom valószínűnek hogy működni fog, de egy próbát megér. ha más nem jól szórakozik rajta az ember hogy kísérletezget. a tervrajzokban és a videókon amit nézegettem már léteznek működő példányai és kiforrott technológiái a dolognak, de mondjuk én szkeptikus vagyok. ellenben ha mindenki ilyen lenne még barlangban laknánk