-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A Jugoszláv hadsereg valamiért olyan sejtelmes volt mindig. Talán beidegződésem. Nemtom mért hiszem azt hogy borzasztóan veszélyesek voltak és hogy volt valami titkuk. Olyan egyedülálló volt mindegyik keleti blokhoz képest. Ezért hittem azt hogy borzasztóan erős és ütőképes, egyben pusztító seregről van szó. Meg a lenti "város rombolók". Azt még civilek ellen be is vetették volna a közelmúltban. De lehet hogy inkább a délszláv háború miatt félek tőlük. Azt ami műveltek, enyhén egy színten van a nácikkal. Meghogy nemtom a szervezet nevét, de volt egy kopaszokból álló szó szerint SS gárda. Fekete hollók vagy nemtom már. Lelki szemeimmel látom hogy mit műveltek és hogyan. Na meg persze van egy két fotó amit már régebben beszúrtam hogy egy dessantos hátán ott van egy STG és... valamiért olyan sejtelmes kép. Mintha lehetne érezni a képből valamit. Talán tényleg egy nagyon dúva seregről van szó. De lehet hogy katonai szempontból nem voltak jelentősek, hanem csak a civileket ért atrocitás végett olyan barbárok és azt éreztem. De valamit bizti megéreztem