10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • haxoror
    Akkor konkrét példa:

Amcsi járőrön rajtaütnek KEMÉNYEN, csórikám berohan egy házba és ott áll egy hosszúcsövű gépkarabéllyal a kezében amit még autora se tud állítani és csak reménykedhet hogy nem fog senkivel sem találkozni amíg el nem éri a hátsó ajtót.
    Az M16A2 arra jó amire kitalálták de igazán csak arra, középtávra célzott lövések viszont ha borul a bili akkor nem olyan sokoldalú mint pl egy AK.

Ugyanez fordítva:
    AK-s katona berohan a házba, az AK nem olyan hosszú és tud automatát is. Ha hirtelen felbukkan előtte vki és az első három lövedék téveszt akkor csak lenyomva tartja a billentyűt és egy picivel tovább mozdítja a fegyver csövét (vagy csak elkezd vadul kaszálni :P), ez szerintem sokkal jobb mintha közben folyamatosan rángatnia kéne (kapaszkodós majomreflex pánikhelyzetben rulez )
    Adott esetben pillanatok alatt az egész tárat belenyomhatja a szemben lévő falba ha tudja hogy ellen van a másik szobában stb

Mondjuk én úgy általában AK párti vagyok, ha valaha is háborús helyzetbe kerülök akkor úgy is egy AK-t fognak a kezembe nyomni szóval ez megnyugtat :)