10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Animefox
    Ezen az adaton nem is lehet csodálkozni. Mégis csak a harctér arról szól, hogy ott meg akarják ölni az illetőt. Ha ez tudatosul benne és meglát egy ellenséget akkor.... Nem csoda hogy becsinál. Volt én nálam egy olyan stati, miszerint az első vh.-ban a katonáknak csak a 20 vagy a 15% lőtt tudatosan célra és ezt persze eredménnyel. Aztán a második vh.ban ez felemelkedett 30%-ra. Koreai & Vietnámiban 50%-ra, a Falklandi háború idelyére pedig már a Britek 80%-nak sikerült célra lőni és elpusztítani az ellenséget. A maradék továbbra is csak összevissza lőtt, vagy amerről a hangok jöttek, arra tüzeltek, vagy inkább csak meghúzták magukat és megvárták míg "vége az egésznek".
    Én egy intenzív lövöldözés, városi ütközet során a fülem farkam összehúznám és bebújnék valami oduba. Az lenne a minimum ha összecsinálnám magam. Baromira beparáznék az ziher.
    Csak azért nem bújnék egy Jeep alá mer nem tartanám biztonságosnak. De tudom hogy az olaszok és a Francia légiós tisztek oda szoktak bebújni.