-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
haxoror #18805 Egy ilyen bénázás még sorkatonától talán-talán de nem egy profitól!
Ha én lennék a felettese ebből kurva nagy cirkuszt csinálnék, még a kiképzőjét is előásnám!
Persze a katonák is emberből vannak de ha ők hibáznak ott emberek halhatnak meg szal EZ egy airborne-tól már túl durva és nem hiszem hogy ANNYIRA gyakori eset lenne hogy emiatt piszkálni kéne a fegyvereiket.
Amúgy miért volt a fegyvere a föld felé fordítva? Eddig azt hittem hogy a fegyvert ha használni akarja (ki volt biztosítva tehát akarta használni) a vállához szorítva tartja és a fegyver csöve arra néz amerre a katona.
Bár mindegy, ez elég extrém eset így is.
Az elemzéses részhez csak annyit fűznék hozzá hogy a veterán katonák kimondottan panaszkodtak a csak rögzített sorozatra (remélem jól emlékszem)
Az hogy a németek és a ruszkik erőltetik a rögzítettet is (de a full autot is meghagyták!) arra nyilván jó okuk van, amiben nem értünk egyet az az hogy szerinted harcászati oka van szerintem meg sokkal inkább anyagi mint harci, rögzítettel kevesebb lőszer fogy ill a katona se lövöldözi el olyan hamar a készletét.
Az AN-94 a ruszki speciális egységeké a tömegfegyver az AK-74 marad mert az AN-94 hatszor annyiba kerül és a szerkezete/karbantartása is sokkal bonyolultabb, az AN-94 működésében meg az az extra hogy rögzítetten 2 lövést ad le nagyon gyorsan de ezt full autoban is ugyan úgy megteszi!
Az első két lövés 1800 round/min-en jön tehát majdnem ugyanoda csapódnak de a harmadik és az azt követők már csak 600 round/min-en jönnek.
Ez így szerintem tényleg szuper és akármibe lefogadom hogy a katonák is így fogják majd használni és nem rögzítetten, bár ez megint mindegy mert ez a fegyver nem fog elterjedni, bonyolult és drága és még az ergonómiája is szar.