-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szerintem viszont nincs semmi kivetnivaló abban, hogy a rendszerben álló változatokat hasonlítja össze. A proto és kísérleti gépekkel nem lehet egy ilyen összehasonlításban mit kezdeni, mert nem lehet tudni, hogy mi is fog mindabból megvalósulni.
Naja, végülis a Szu-30MK/MKI/MKK család csak protoszintre jutott el? Azt persze már az F-15E-vel kellene összehasonlítani. De ott már zűrösebb lenne az ügy, mert nem lehetne úgy élezni a nyelvét rajta.
Egyébként külön ki is hangsúlyoztam: az egésznek nincs értelme ebben a formában! HA összehasonlításokat akar csinálni, akkor nem csak EGYETLEN ilyen összehasonlítást csinált volna, nemdebár? Még egyszer: az egész cikk célja csak az volt, hogy beolvasson a Szuhoj-nak, nem is picit erőltetett módon...
Ja és eddigi megnyilvánulásaid alapján erősen elfogult vagy a Flanker-rel szemben, és negatív előítéletes a legutóbbi 30-40 év amerikai típusaival szemben.
Hol és miként is voltam elfogult a Szu-27 családdal szemben, és hol voltam előítéletes az amerikai gépekkel szemben?