10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    ez megint nem a kérdésre válasz, de mindegy. ha van vki aki ért is hozzá és veszi a fáradtságot hogy értelmesen válaszoljon, azt megköszönöm. részemről téma kimerítve.

18314 - "... víz minőségében"

a csacska kis véleményről annyit, hogy sztem te nem értetted meg mit írtam az előző hozzászólásban. én nem azt mondtam hogy simán a tengerbe kellene dobni a cuccot hanem az volt a kérdés, hogy miért nem oda dobják. mint ahogy nem tartják be a légszennyezési kvótát sem, ahogy még mindig ciánnal bányásszák az aranyat sokhelyen, ahogy a gyárak, főleg kínában simán a folyóba engedik a mérgeiket, ahogy sok helyen európában tisztítatlanul ömlik a városi szennyvíz a folyókba, tavakba és tengerekbe...

amúgy az ilyen nagyszabású hozzászólásokat tőled már megszoktam.

tehát a kérdésem mégegyszer:

az elhasznált fűtőelemek óceánbaöntése okozhat e vízminőségben változást, lévén szinte elhanyagolhatóan kicsi az általa besugárzott víz mennyisége a tengervízhez képest.

illetve lehet e oka a tengeri állatok védelme (több ezer méteres mélységről beszélünk, ahol már igen ritka, vagy egyáltalán nincs életforma) és a godzillák megjelenésétől való félelem arra, hogy nem ezt teszik?

vagy netán gazdasági megfontolások miatt, hiszen a villamos energia árába be lehet építeni a használt fűtőelemek tárolási költségeit is, amit nyilván magasabban állapítanak meg mint a tényleges költség, tehát profitorientált intézkedés lenne mint mondjuk az olajbiznisz sok aspektusát tekintve?

vagy más oka van ?