-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
dara #10607 Márpedig múlni fog, mivel az oroszok kijelentették, hogy nem lesz belőle sorozatgép. Te is demonstrátorként hivatkoztál rá, az amerikaiak ezeket a gépeket jelölik X-el. És azok ennél azért többet, extrémebb körülmények közt szoktak repülni, a tecnikai és technológiai határokat feszegetve.
Ha raknánk Gripenbe tolóerővektor-eltérítéses hajtóművet, hát repülne.
kiskorúbézoltán:
És ha hasonlít szerkezetileg az miért baj? A TT ebből az aspektusból egy szimpla M1911 klón! A jó megoldásokat nem átvenni sokkal nagyobb f@szság, mint másolni!!! Sajnos Európa ebben a kórban szenved.
Cifu:
Így is használunk elég magyartalan kifejezést, ez már nem befolyásolna semmit. Én a Nemzetőrség kifejezést az erős magyar kötődés miatt vetem el. Ugyan ezért lettek az amerikai különleges harccsoportok a WWII során Rangerek: nem akarták az erősen angol kötődésű Commando szót alkalmazni.
Azzal tisztában vagyok, hogy az ANG a mai napig alkalmaz használt USAF gépeket,viszont pont az F-15, -16 voltak az első tipusok, amelyekből új példányokat kaptak, és nem a USAF szolgálatra már alapvetően alkalmatlan tipusokat. Sőt, volt idő, hogy bizonyos képességekben felűlmúlták a USAF F-16-osait: az ADF alkalmas volt BVR harcra a Sparrow-knak köszönhetően, és valamivel fejlettebb volt az IFF rendszerük is. A technológiai lemaradás ma már koránt sem akkora, vagy egyáltalán nincs, mint mondjuk 15-20 éve.