10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Thanatos
    én ezt értem is és logikus is..., és amenyi fegyver a gyakorlatozásra kell azt kapják is meg de te irtad hogy max raktárban fognak porosodni..., és szvsz ez tényleg igy van mert amennyi fegyvert leselejtez a hadsereg annak a töredéke is elég kiképzési és egyébb célokra... (ha meg ember hiány van egy adott háborúban attól még fegyverhiuány nem lesz hogy régi fegyvereket kelljen újra elővenni főleg usa esetében nem szvsz..., mert ilyen erővel a kőbalta is emgmaradhatna hátha kell :) )
    szóval én nem a national guard-al nem értettem egyet hanem azzal hogy a fegyvereket hagyák szétrohadni jó magyar modra..., azthittem amcsik hadseregében azért legalább egy nagyon picit normálisabbak ülnek mint itt :))
    tehát én csak azt modntam hogy a fölösleges fegyvereket amiket még kiképzési vagy egyébb célokra se használnának és tényleg csak raktárban vagy msáhol szétrohadnának azt simán lepaszolhatnák más szövetséges országoknak akiknek még kellhet... (ezek alatt olyanokra gondolok uyge akik kevésbé fejlettek tehát jól jönne nekik és jóban vannak usa-val is ugye...)