10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    hmm, egy földi a fórumon.én vagy két éve voltam a haverokkal a fonodán, kiszóltam a kocsiból hogy mik a tarifák, mire a lányka közölte hogy mit képzelek, csak sétálgatnak. mondom hajnal kettőkor? na ne viccelj! mire,épp most telt le a munkaidő, próbálkozzunk máskor :)))))
    egy másik segítőkészebb volt, ismertette az árakat:
    normál szex 3000
    francia 4000
    komplett 6000 :))) és nem lehet alkudni
    na nem mintha komolyan el akartam volna vinni egy körre egy ilyen szutykot, de ha az átlagemberek csak sejtenék hogy kik járnak a cigánytelepre kurvázni, rögtön hányingert kapnának a dicső közszeretplőktől. egy rendőr barátommal egyszer tervezgettük hogy bezsarolunk menő vállalkozókat és politikusokat azzal, hogy kiszivárogtatunk róluk képeket és egyebeket ha nem tejelnek, de aztán hamvába holt ötletnek bizonyult, mert nem vállaltuk be ezt a súlyos bcs-t, bár EBBEN A SPECIÁLIS ESETBEN nem lett volna erkölcsi visszatartó erő bennem,viszont olyan sokan ilyedtek volna akiket ez érint, hogy tutira felderítik a dolgot és azóta rács mögött lennénk