britney visszatért
-
"Bazmeg ezért a pénzért vehettem volna egy fasza kis váltót a bringámra" - üvölti magából kikelve a küzdőtér foghíjas közepén egy tizenéves körszakállas, amikor már második órája várunk a popdívára. A szemmel láthatóan Led Zeppelin-rajongó apuka feszengve lesi kislányát, kockásing-mellényébe törli a gyerek piszkos szemüvegét és csendben fohászkodik, talán már ki se jön a csaj. A második, várakozással töltött óra után amúgy is felmerül, hogy a híradó hazudott és Britney el sem jött, vagy ahogy a hollywoodi filmekben láttuk, az öltözőjében ül, tövig rágja legendásan undorító körmeit és pszichopata módjára üvöltözik, hogy nem, én bizony nem megyek ki oda.
A kivetítőn végigunt százhúszpercnyi Fashion TV, hónaljdezordor és szőrmentesítőpálcika-reklám megtekintése után a földre telepedő álmosok a küzdőtér szolid katarzisát hallva feltápászkodnak. "Nagyseggű csajok, sziasztok" - pusmogja könnyes szemmel Britneyt megpillantva a helyszínen a szőkék felülreprezentált csoportjának, s egyben a molett lányok közösségének egy tagja, aki láthatóan érzi a közösséget a húsos karral, gömbölyödő hátsóval és a feketéllő borostás hónaljjal. Félretaszít egy-két fogszabályzós tizenévest, letapos három-négy apukát és megkezdődik a Toxic.
Munk Vera
Ez Lol!:)
Itt találtok pár képet kócos Britneyről(ezt nem én találtam ki,hanem a szerkesztő):
http://index.hu/kultur/showbiz/britney8676/