ßr!tney $pe@r$

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moni
na kössssssssssssssz

\"A lehetetlen nem létezik!\"

[Walaki]D`Lair
ÚÚÚRISTEN DE OCSMÁNY AZ ARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sadun Tryst
attól, hogy még sok kép van itt, nem lesz téma... 😞 a hírekkel dobálál minket, akkor lenne mire reagálni... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gyiik
hogy lehet ekkora kepeket kitenni ide, a mellei kidullesztettek a monitoromat.....persze szigoruan csak a betoldodesukhoz szukseges fel ora eltelte utan...eheh

....................................................................................................

moni

moni
Én a lelkemet is kiteszem ide nektek, berakok csomó képet, ti meg szartok Rám...😞

Sadun Tryst
így jár, aki szilikonozik...

traXion
Szegény... ÉS??? 😄

moni
Nem bírta a szilikont

Britney Spears saját bevallása szerint plasztikai mûtéttel nagyobbítatta meg a melleit, de mivel bõre nem bírta a szilikont, hamarosan újabb mûtétet hajtottak rajta végre, amikor kiszedték mûmellét. (Hát szerintem a képeken látszik, hogy kisebb mint régen)

Sadun Tryst
mr. ? az ki akar lenni? 😄

Sadun Tryst
ez meg, az ez elötti nem is britney, hanem 1 dagadt zsidó kurva! 😞 (jude = zsidó ugyebár)

moni
hát majd csak leszzzzz

traXion
Szép képek, lehetne kockásabb hasa...

moni

moni
Ja nem, most kaptam a hírt, hogy csak egy rajongója, rakok mégeggyet.

moni
Ezen állítólag õ van pedig tök nem úgy néz ki

moni

moni

moni
Asszem lehet, hogy ez már volt bent

moni
Ezek a 10000%-ig a legúljabb képek Britneyrõl

moni

moni

moni

moni
Úgyszint unalom...na figyu!!Megnéztem a netes dolgaimat, azt tolok képeket, a Mr.-nek!

Sadun Tryst
😄
köszönöm, nekem unalmasan... 8 óra egymás után, ugyan azzal a tanárral, és ugyan abból a tantárgyból... szal' 8 órát honfoglalóztam máma... 😄

S kegyednek? 😊

moni
Szasztok, hogy telt a napotok?

Sadun Tryst
ja, és ha kell valami vers a barátnödnek, akkor csak szólj, gyors költök egyet! 😉

Sadun Tryst
😄

az új vinyóm most 4x akkora, mint a régi, szal engem nem (régi gépem cerka 500-as, 10es vinyóval volt, az új 1000 duron, 40es vinyóval) 😊

fm
többször átolvasva és végigelemezve valóban sikerült ráhangolódnom és talán elindulnom a rögös úton,hogy megértsem költõi megnyilvánulásod mélyreható tartalmát és jelentését..köszönöm,hogy vagy nekünk 😉

az új winyód híre viszont elszomorít 😞(

Sadun Tryst
pedig tökéletesen érthetö amit írtam, legfejlebb költö lelkem furcsa szókapcsolataid nehezen fogadod be... 😊
gépen volt meg 2 éve... már nincs meg, mert új vinyóm van! 😊

fm
ez se volt sokkal "értelmesebb" 😉
de megvan a real vidijó ahol kivillan a cici?? jó lenne,ha megosztanád,vagy elküldenéd,hogy kilinkeljem 😉

Sadun Tryst
belenéztem a témába, és pont az ment, hogy hol kezdte a csajszi. kismjuzikel, hasonlók... aztán jött a jelen, etc... majd akkor holnap dumálunk délután róla többet! 😊

moni
OKs nézd, én végig nézem!!majd holnap rakok képeket, bocsi, cask most fáradt vok pedig találtam nagyon jókat ,)

moni
ÓÓóóóóó köszönöm, aranyosságom valóban az eget súrolja 😄DD

Sadun Tryst
pontosabban (értelmesebben)
minden videó csak szopós és nyalós videó róla, vagy pedig 1 olyan videó, ami csak kisebb baki az öltözködésben (kivillan a cici, etc)...

Sadun Tryst
nem láttam moniról képet, de ha te mondom hogy aranyosabb, akkor veled vagyok! 😊

Sadun Tryst
mindik szopós és nyalós videó az. csak általában azok nem azok, amiken kivlizzan 1 cici, vagy mondjuk hasonló... 😊

fm
tudom,hogy fake, akár a korábban belinkelt videók fele is😊

Adi
LOL itt már szinte majd nem meztelen... hehe emléxem mikor még az ELSÕ klippét nyomaták a viván.. Vagy vmi más zene csatornán már nem tom.. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Itt nagyon aranyos... de moninál nem lehet aranyosabb. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sadun Tryst
akkor nyomass jó képeket! 😊
söt! holnap 9-töl 10-ig még bele is nézek a müsörba, szal tudunk, majd miröl beszélni! 😊

moni
Na ez tudjátok milyen kamu???Jesszusom, annyira látszik, hogy gépel van odarajzolva..ha vkit véletlen érdekelne, holnap végig 21:00- tól, 23:30- ig Britney mûsor lesz a Vh1-en!!Ha úgy gondoljátok, hogy az feldobná a topicot, én ezerszámra tudok jobbnál jobb képeket idenyomni, ámmmmm

Sadun Tryst

Sadun Tryst
ez fake, nekem is megvolt! 😊
mondjárt küldöm az eredetit! 😊

fm

csak hogy legyen mirõl beszélni 😉

Sadun Tryst
de meghalófélben van ez a topic. pediglen azt hittem jó kis dumálások lesznek majd itt... 😞

Sadun Tryst

moni
😊 ez jó duma volt

Tikal
ja, nyávog... bár kétségtelen hogy az elmult években azért sikerult felszednie némi tudást, de még mindig droton rángatott tinik kedvence...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
sztem szar 😊