ßr!tney $pe@r$
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
....................................................................................................
\"A lehetetlen nem létezik!\"
Britney Spears saját bevallása szerint plasztikai mûtéttel nagyobbítatta meg a melleit, de mivel bõre nem bírta a szilikont, hamarosan újabb mûtétet hajtottak rajta végre, amikor kiszedték mûmellét. (Hát szerintem a képeken látszik, hogy kisebb mint régen)
köszönöm, nekem unalmasan... 8 óra egymás után, ugyan azzal a tanárral, és ugyan abból a tantárgyból... szal' 8 órát honfoglalóztam máma... 😄
S kegyednek? 😊
az új vinyóm most 4x akkora, mint a régi, szal engem nem (régi gépem cerka 500-as, 10es vinyóval volt, az új 1000 duron, 40es vinyóval) 😊
az új winyód híre viszont elszomorít 😞(
gépen volt meg 2 éve... már nincs meg, mert új vinyóm van! 😊
de megvan a real vidijó ahol kivillan a cici?? jó lenne,ha megosztanád,vagy elküldenéd,hogy kilinkeljem 😉
minden videó csak szopós és nyalós videó róla, vagy pedig 1 olyan videó, ami csak kisebb baki az öltözködésben (kivillan a cici, etc)...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
söt! holnap 9-töl 10-ig még bele is nézek a müsörba, szal tudunk, majd miröl beszélni! 😊
mondjárt küldöm az eredetit! 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezen állítólag õ van pedig tök nem úgy néz ki

Asszem lehet, hogy ez már volt bent