1675
britney visszatért
-
#475 mármint higgyétek :D -
#474 már nem azért, de ha eljöttetek volna, hidjátek el, hogy azért ti sem gondolnátok teljesen így..lehet, hogy nem tetszett volna, de sok mindent másképp gondoltok, mint ahogy volt! -
#473 gusztustalan egy játék... -
#472 :)))) akarom mondani pop-up killer! -
#471 ajánlott hozzá egy pop-pup killer! -
#470 Ez durva:
http://funny-pictures.com/ecards/celebs/?cardurl=britneyfacial.html -
#469 igazad van,csak vicceltem! de még sok nevet említhettem volna... -
#468 mondjuk ez félreérthető P -
#467 atyaisten
Mike OLdfield
Az ő koncertjeibe még számítógépen is beleborzongok. -
#466 szívemből szóltál...
"neharagudj de ez egy show,nem egy koncert! "
ez szép bvolt :)
és igaz... -
#465 kicsoda Kozsó ??? :DDDD
-
#464 bocs de a mester kimaradt P -
#463 Hogy lehet egy ilyen picsát szeretni, aki le se szarja a rajongóit? -
#462 neharagudj de ez egy show,nem egy koncert! semmi komoly munka az előadó részéről! ráadásul a várakoztatás(anyucival a telefonban) meg az,hogy aznap este már el is hűzott az országból...hát kiábrándító! mi veszünk drágán jegyet a "koncertre", várunk rá 2 órát és cserébe hallunk egy kis playbacket és egy kis show körítést mellé. elhiszem,hogy nagy élmény volt az elfogult rajongók számára,de sztem össze nem hasonlítható egy Illés koncerthez,vagy Queenhez,vagy Guns n' Roseshoz,vagy akárkihez,aki idejön hozzánk és lead egy ÉLŐ showt! abban komoly munka van és véres verejték... -
#461 Amikor odaértem a stadionhoz, már iszonyat nagy tömeget találtam. Sok ellenőrzésen kellett átmenni, hogy bejussunk a koncert helyszínére. A stadionban két Brites bolt is volt: lehetett kapni: pólót, posztert, tourbookot, képeslapot, kulcstartót, sok minden mást, de nagyon drágán. Bementünk az ülő térre: már sokan bennt voltak, és mindenki nagyon izgult. 7kor óriási volt a feszültség, ám egyszercsak megjelent egy fiatalemben a színpadon: Daniel.(a teljes nevét nemtudom, bocsi) Nagyon jó számokat/zenét nyomott, mindenkinek tetszett, kicsit beszélt is hozzánk: elmondta, az ő dolga, hogy felmelegítsen minket Britney előtt.Utána egy "vagány csaj" tipusu lány állt merész arccal elénk. A neve Skye Sweetnam. Iszonyat rossz volt a zenéje (sztem legalábbis).Másból sem állt: ugyanaz az alap, és a csaj sikítása, meg néhány ugri-bugri..lehet, hogy valakinek bejött, de ahol én ültem,ott senkinek sem tetszett..8 órakkor már nem volt a színpadon senki. Ekkora ígérték Britney befutását, ám csak Weet szörtelenítő reklámokat, és egyéb kisfilmeket láttunk a kivetítőn, a lámpák még égtek.Már mindenki nagyon heves volt, előbb utóbb BRITNEY, BRITNEY!!! kiáltásokat hallhattunk, mindenki mérges volt, amikor a pophercegnő 3/4 9-kor sem volt sehol.Aztán egyszercsak lekapcsolták a villanyt, és a színpad egy nagy piros vászon mögött már világított.Mindenki őrjöngött, volt, aki a lábával az székét verte, mások sikítoztak. A vászon mögött a levegőben embereket láttunk, mindenki azt hitte, már Brit van ott. De nem. Elhúzták a vásznat, és hamarosan feltűnt egy ember. Elég furán nézett ki, mondhatni ilyesztően.Felvezette a koncertet,elmondta az Onyx Hotel Turné lényegét. És egyszercsak elindult a Toxic alapja.
1.Toxic
Britney Spears 2 óra várakoztatás után (mint utóbb kiderült, ez idő alatt édesanyjával telefonált) végre megjelent a színpadon! A klipben visent szereléséhez (fekete) nagyon hasonló ruhában jelent meg. (alig volt egy-két eltérés) Egy nagy ONYX feliratu buszon gurult be, először jobb oldalra vette az irány, majd oldaltlecsúszott, és már kezdődött is a szám. Kezével üdvözölte a rajongókat,és "énekelt" (sajnos playbackről). Utána ugyanez történt, csak bal oldali irányba. Amikor a számnak vége lett, alig volt időnk tapsolni, és sikongatni, már kezdődött is a következő szám.
2.Overprotected
Gyors iramba kezdte el a szőkeség Álmok Útján c. filmjének betétdalát. Még mindig a Toxicos ruhában volt, merészen táncolt, és énekelt.A táncosok nagyon profik voltak, teljesen egyszerre mozogtak, és az a koreográfia...
3.Boys
Még mindig nem történt semmi különös, az énekesnő csak énekelt, és egyre többen tapsoltak. Az elöl állók integettek, Brit vissza.Szexi hangulatú előadás módja volt ennek a számnak amely egyépként az egykori Austin Powers film betétdala volt.
4.Showdown
Még mindig nem öltözött át, és ugyanúgy playbackelt, de mesésen jó volt az előadás. Kicsi átdolgozás mind1ik számban volt, a Showdown is nagyon pörgősen hangzott, és remek volt a tánc.
5.Baby One More Time
Egy pillanatra kicsit sötétebb lett, azután felkapcsolták a villanyt, és már egy Cávéházhoz hasonló volt a díszlet. Britney bejött egy kis rózsaszín "bugyi"-ban, és egy szexis, rózsaszín-fekete felsőben,ari mikrofonnal a kezében. Annyira furcsa volt a feldolgozás,hogy először azt hittük, egy új számot hallunk! Aztán rájöttünk, hogy ez nem más, mint a Baby One More Time, csak egészen máshogy előadva.Kávéházas, és jazzes stílusú volt. Érdekes koreográfia járt a számhoz, Britney székeken is táncolt, és pasikkal is flörtölgetett.
Ez is egy beszámoló volt, de csak a konci feléről, vagy kevesebb..igen, a fele playback volt, a fele nem. -
#460 az kiderült, hogy playbackről nyomta vagy sem ? -
#459 "Bazmeg ezért a pénzért vehettem volna egy fasza kis váltót a bringámra" - üvölti magából kikelve a küzdőtér foghíjas közepén egy tizenéves körszakállas, amikor már második órája várunk a popdívára. A szemmel láthatóan Led Zeppelin-rajongó apuka feszengve lesi kislányát, kockásing-mellényébe törli a gyerek piszkos szemüvegét és csendben fohászkodik, talán már ki se jön a csaj. A második, várakozással töltött óra után amúgy is felmerül, hogy a híradó hazudott és Britney el sem jött, vagy ahogy a hollywoodi filmekben láttuk, az öltözőjében ül, tövig rágja legendásan undorító körmeit és pszichopata módjára üvöltözik, hogy nem, én bizony nem megyek ki oda.
A kivetítőn végigunt százhúszpercnyi Fashion TV, hónaljdezordor és szőrmentesítőpálcika-reklám megtekintése után a földre telepedő álmosok a küzdőtér szolid katarzisát hallva feltápászkodnak. "Nagyseggű csajok, sziasztok" - pusmogja könnyes szemmel Britneyt megpillantva a helyszínen a szőkék felülreprezentált csoportjának, s egyben a molett lányok közösségének egy tagja, aki láthatóan érzi a közösséget a húsos karral, gömbölyödő hátsóval és a feketéllő borostás hónaljjal. Félretaszít egy-két fogszabályzós tizenévest, letapos három-négy apukát és megkezdődik a Toxic.
Munk Vera
Ez Lol!:)
Itt találtok pár képet kócos Britneyről(ezt nem én találtam ki,hanem a szerkesztő):
http://index.hu/kultur/showbiz/britney8676/ -
#458 nem hízott el, hagyjátok már! egyátalán nem kövér..sztem naon jól nézett ki tegnap! -
#457 ebben van valami
csak ő nem sportos -
#456 anorexia meg közötte van pár jó csaj P
meg a jobbján lévő is aki ugyan nem jó csaj de jobb a teste
jó aki szubjektív nem látja de britnibébivánmotájm elhízott -
#455 ezt a kövér dolgot én sem vágom. zörögnek a modellek a kifutón és tönkrebassza a sok lány magát azzal,hogy nem eszik. sportolni kell,nem fogyózni és akkor a zsírból izom lesz,meg egészség!
szóval sztem csinosak a nőiesen telt lányok és sexibbek,mint a csontkollekciók! a Britney-vel az a gáz,hogy elszállt magától... -
#454 hát az arca elég pig style -
Nyiri #453 Szerintem jol nez ki. Ez neked kover??? Mi ez a nagy anorexia divat? -
#452 fújj bazzeg....
nah ezt ha dobnák akkor is csak féélreállnék...
a pénz ért ahhoz hoyg hogy kell elbaszni egy embert...
pfujj bazzeg...
-
#451 ezt a baromságot, bazz..arról bezzeg nem írnak, hogy mekkora látvány volt ez a show.. -
#450 Imádom ezeket az index.hu-s cikkeket:D -
Van egy kis súly baby P -
#448 "Nem is tudtam, hogy ilyen kis méretben is gyártanak fehér csipketangát" - suttogja mellettünk egy "Kiégett Britney Spears Szevasztopolban haknizik" jelmezbe öltözött harmincas műkörömlakatos a Budapest Sportaréna felé vezető lépcsősoron az előtte baktató alsós lányokra mutatva. Barátnője vet egy megvető pillantást a kiskorú rajongókra, majd büszkén megigazítja rózsaszín pólójából kikandikáló babakék melltartópántját, és félénk "Hitmíbébivanmórtájm!" kurjantást hallatva elindul a bejárat felé.
Britneyre várva
Odabent tömeg, szoláriumos kisasszonyok kerülgetnek Beyoncénak maszkírozott ovisokat kísérgető megszeppent anyukákat, elszórva szalonspicces account managerek és néhány spoilerezett-BMW-slusszkulccsal vadító kényszervállalkozó is feltűnik, bizonyítva, hogy Britneay Spears nem csak a fröccsöntött Barbie-álmokat hallucináló kislányok kedvence.
Bár a koncert hétre van kiírva, Britney csak kilenc után jön ki a színpadra, percekkel azelőtt, hogy a közönség véglegesen elvesztené a türelmét, és önfeledt "Britney, Britney!" kiáltások közepette csalódottságában leamortizálná a sportcsarnokot. Ennél többet talán csak egyszer vártunk zenekarra, 93-ban a csepeli Májuskert rockkocsmában a Kispálra, de akkor legalább a Vidámpark és az Ugatha Christie tartotta a frontot, igaz, legalább négyszer eljátszották a teljes repertoárjukat, mire Lovasiék előkerültek. Most csak Magyarországon jobbára ismeretlen termékek és tévécsatornák reklámjait nézhetjük a kivetítőn, bár ezek is legalább négyszer lemennek, míg a popdíva az öltözőben minden bizonnyal édesanyjával beszélget interurbán a turné nehézségeiről, a házasság előtti szex hiábavalóságáról és a beszakadt körmök okozta elviselhetetlen fájdalomról.
Szex és élőzene
Az biztos, hogy Britney nem bízza a véletlenre: egyből az aktuális slágerrel, a Toxickal indít, ami legalábbis szokatlan, de a megvárakoztatott közönség mindenesetre megenyhül, és tátott szájjal bámulja a színpadot, ahol az óriási, szikrázó fényfalak közt féltucat táncos társaságban vonaglik éppen a sztár, aki "szűzlány a szomszédból" imidzsét hátrahagyva éppen dívaként próbálja eladni magát.
A produkció teljes élő zenekarral áll fel, dob, basszus, gitár, billentyű, sőt a dobon kívül plusz egy ütős is dolgozik kicsit hátrébb a félhomályban. Bár korábban az Arénában erre nem lehetett panasz, a hangosítás ezúttal nem az igazi: a mélyek túlságosan meg vannak nyomva, a magasoknak pedig csak a felső regiszterét lehet hallani, azt viszont fülsértő hangerővel, mintha a gitár mögött egy nagy teljesítményű ipari kávéfőzőt is rákötöttek volna az erősítőkre.
Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a pletykák, miszerint az énekesnő nagyrészt playbackkel nyomja le a koncertjeit, de az azért gyanús, hogy a lépcsőn felfelé rohanva egyet sem zökken a hangja, sőt a mellettünk ülő összesküvés-hívő felhívja a figyelmünk, hogy úgy artikulál, mint Farkasházy Tivadar, amikor megpróbálja kimondani, hogy "Manchester United".
"Ez régen nem volt ilyen dagadt" - hallatszott egy csalódott férfihang mögülünk. Valóban, be kell ismernünk az összes táncosa jobban néz ki Britneynél, még az a nagy orrú lány is szexisebb, aki úgy néz ki, mintha terhessége negyedik hónapjában járna. Britney mentségére írható, hogy ennyi táncoláshoz, ugráláshoz és rohangáláshoz elengedhetetlen az az izomtömeg, ami végtagjaira rakódott az évek során.
Csoportszex kizárólag kiskorúaknak
Abban azért megegyezünk, hogy ennyi mozgás mellett mi az első szám felénél hanyatt feküdnénk a színpad közepén, szívizomgörcsre utaló szimptómákat produkálnánk, és oxigénmaszkért könyörögnénk. Azt persze nem lehet nem észrevenni, hogy Britney is liheg és verejtékezik rendesen, emiatt sok szünetet is tartanak, amik alatt kis döcögő filmbetéteket és egy transzvesztita kikiáltót lehet csodálni a kivetítőn. Utóbbi ugyan kitesz magáért, benyomul a tömegbe, és még egy altesti poént is ellő a siker kedvéért, a tömeg mégis értetlenül figyeli, talán, mert nem hajlandó ékes budapesti dialektusban közölni, hogy mit is akar.
Az első átöltözés után még előnytelenebb szerkóban mászik elő a sztár. Egy nagyméretű, rózsaszín bugyogóban dizőzt alakit, és a jelmezhez illően egyre erotikusabb táncokba kezd, ami azért jó, mert legalább nem a tinédzser rajongót elkísérő apukák aludnak be, mint egy 100 Folk Celsius-koncerten, hanem éppen fordítva.
A szexuálisan túlfűtött műsorban az egyik színpadkép bordélyházi jelenetet ábrázol, ahol a színpad elején a fekete táncos fiú rendőrnek öltözve kezd el sztriptízelni, miközben Britney egy kád szélén az előttünk ülő fodrász szakértői véleménye szerint "puncimosást" imitál, hátul a kivetítőn pedig egy leszbikus pár ágyjelenete és egy csoportszex árnyjátéka pereg.
A táncosok és Britney a műsor vége felé közelítve egyre sűrűbben nyúlnak magukhoz, a kivetítőn pedig mellek, izmos seggek és egymáson vonagló testek tobzódnak. A bordélyos jelenetben, amíg Britney egy franciaágyon nemi aktust imitál duzzadó ágyékú partnerével, a színpad előterében két srác fogdossa egymást a homoerotika mámorában.
Ezután már csak a kötelező ráadás marad, majd gyorsan villanyt gyújtanak, és kitessékelik a rózsaszín tömeget. A kijárat felé botorkálva elhaladunk pár csalódott Avon-tanácsadó és műkörömépítő mellett, nem is beszélve a döbbent anyukákról, akik megpróbálják sebtiben interpretálni az imént látott eseményeket, észre sem véve, hogy kislányuk már rég tisztában van a homoszexuális kapcsolat és az anális behatolás definíciójával.
-
#447 Illetve nem azért nem vették el, mert nem volt annyi eszük, hanem, mert egyrészt túlzás lett volna, másrészt ha elveszik akkor 4x akkora sor kígyózik a koncert végén a visszaadáskor, ráadásul lehet, hogy nincs is annyi hely a megőrzőben. -
#446 Nem azért vették el, mert nem volt annyi eszük... -
#445 203 -as, ha szemben állunk a színpaddal, akkor bal oldalt. -
#444 hol ültél, melyik szektor? -
#443 én is ott voltam! felejthetetlen volt! király..nekem tetszett!azokat nem vették el, nem volt annyi eszük -
#442 Elvileg azt is le kell adni, de nem vették el. A fényképezőgéppel is nagyon nehezen lehetett volna fényképezni, az előttem ülő is csak párszor próbálkozott. -
#441 nem semmi...és telefon? mms? -
#440 Természetesen nem. Az előttem ülö faszi valahogy mégis bevitt egy aprót és kb a koncert felénél a tök sötétben (vaku nélkül fotózott párat) kiszúrták a biztonságiak és odajöttek hozzá, hogy adja oda azonnal... Éberek! -
#439 egs..fényképezőt lehetett bevinni? -
#438 Megjöttem, jó vót a koncert. -
#437 ezt én is hallottam. ráadásul iszonyat elszomorító az is,hogy nem is alszik itt,rögtön megy németbe kipihenni a koncertet.
meg a kis sztáröltözőjét is feltupírozzák,telenyomnják virágokkal meg stb. sztem a leghelyesebb az lett volna,ha ezért 1 magyar ember sem vesz jegyet a koncertre! -
#436 Hallottátok,hogy rinyapina milyen kis kényes?
Átfestette a szállodai szobáját,mert nem tetszett neki.Mit képzel magárol??
Komolyan hova fajul a világ?!