Hogyan internetezzünk ott, ahol SEMMI sincs?
-
Miután végigjártam a poros-netes utat (56k-ISDN-Cable), elmondhatom, hogy a Matáv és az Axelero kapja be. Olyan egy ultrasmucig cég, hogy az csak na. Kezdve ott, hogy az Axelero olykor 2x olyan drágán adja az előfizetéseit (amit tudatlanságból meg is vesznek az egyszeri előfizetők, mert ők csak a netet akarják bekötni, és nem is néznek utána az áraknak - a Matáv-os/Axelero-s eladó meg rábeszéli őket), így aztán a korlátlan dial-up náluk 7000Ft, míg pl.: az Interware-nél én 3500-at fizettem, azon át, hogy szórakoznak a bekötésekkel (az ISDN-re én 3 hónapot vártam anno), plusz még elhúzzák az emberek orra elött a mézesmadzagot, hogy aztán hoppon hagyják őket (még másfél éve kaptunk egy igéretett, hogy 40 előfizető esetén megcsinálják nálunk az ADSL-t, nagynehezen összejött a 40 előfizető, elküldtük a neveket, aláírásokat, mire mindenki kapott egy szép borítékot a matávtól, hogy jaj de jó az ISDN Turbo és a SkyDSL - ugyanis ADSL nem lesz (ehez viszont már fel kelett hívni őket, hogy mégis miért ISDN-t ajánlgatnak, amikor ADSL-ről volt szó)).
Az Informatikai Minisztérium meg még fizet is a Matávnak a kedvezményes percdíjakért... Szánalmas...